Ispovest devojke koja nikada nije bila u vezi! Sada, ima samo jedno da poruči svim solo devojkama....

Žene, prepoznaćete se i te kako...

.

Pratite nas i na Viberu!

Uskoro treba da diplomira, a nikada u životu nije bila u ozbiljnoj vezi. Nikada nije upoznala "posebnu osobu", svoju bolju polovinu. Ali ona je sa tim sasvim okej.

"Kad sam bila devojčica i gledala sve one Diznijeve filmove, sećam se da sam bila prilično uzbuđena oko toga što ću i ja jednog dana upoznati svog princa na belom konju. Sećam se da sam u osnovnoj školi jedva čekala da krenem u srednju školu, gde ću pronaći svoju prvu ljubav, ići na školske plesove i na maturalni ples sa dvojnikom Čeda Majkla Mareja, glavnog lika filma "Pepeljuga"… Naravno, to se nikada nije desilo.

Kad sam se spremala za fakultet, ponovno sam bila uzbuđena jer sam mislila da ću možda tada upoznati nekoga. Ali s obzirom na to da ove godine treba da diplomiram, svaka devoja pretpostavlja da već uveliko treba da ima ozbiljnog momka pored sebe. Ja sam solo.

Pa, da skratim, nikad nisam bila u ozbiljnoj vezi. Nikad nikog nisam nazivala svojim dečkom, nikad nisam slavila godišnjicu, nikad nisam doživela onaj trenutak u kojem mi je moj partner rekao da me voli. Nikad nisam bila zaljubljena, zapravo.

Ne želim vas uveravati da ćete jednog dana upoznati ljubav svog života. Želim vam reći da morate uživati sa samim sobom.

Naravno, izlazila sam s raznim frajerima, neki od njih bili su odlični, neki malo manje, za neke sam mislila da ću s njima potencijalno uspeti da ostvarim neku bliskost... Ali to se nije dogodilo.

I to je okej.

Sada imam dva izbora. Da žalim nad svojom sudbinom ili da na sve ovo gledam pozitivno - ja sam u vezi sama sa sobom.

Ponekad se osećam užasno što nikad mi u životu neki muškarac nije rekao da me voli, ali ima momenata kada se osećam odlično što slavim svoju nezavisnost i da ću kao takva, samostalna, moći da osvojim ceo svet!
Uče nas da treba neprestano tragati za muškarcem, umesto da nam bajke, filmovi i serije kažu da uživamo u trenutnu!

Zato svim ženama želim reći da treba da se osećaju sjajno iako nisu iskusile pravu ljubav, jer ne treba da vas definiše neko sa kim ste u vezi. Možete biti potpuno kompletni iako ste sami! Ti si svoja osoba i niko te nikada ne sme promeniti!

I zato, za boga miloga, izađi sa društvom, volontiraj, radi sve što si oduvek htela da radiš. Ako pak upoznaš ljubav svog života, to je samo još jedan plus na tvoju kompletnu ličnost!

Najgore je živeti za druge i brinuti se o tuđem mišljenju. Tada zaboravljamo ko smo i šta Mi zapravo uopšte želimo. U takvoj koži nikada nećete biti srećne. Ovo je prilika da radite na sebi, ulažete u svoje znanje i sposobnosti. I okej je da se nadate da negde na kugli zemaljskoj postoji vaša druga polovina, ali nemojte se time opterećivati. Živite za trenutak, jer ga sutra možda nećete imati".

Izvor: Her Campus