Oho ho, IZNENADIĆETE se! Evo šta muškarci zapravo misle o SEKSU na PRVOM DEJTU!

Dok neki misle da je poljubac na prvom sastanku previše intiman, drugi se bez problema upuštaju u seks pri prvom poznanstvu. Mišljenja su različita, ali hajde da vidimo šta muškarci misle o tome...

.

Ben, 27

"Zabavljao sam se sa mnogim umetnicama i otkrio da su one dosta slobodnije od drugih što se tiče seksa. Meni se dopadaju žene koje ne brinu mnogo o stvarima, tako da sam ja za seks na prvom dejtu. Naravno, sa pravom ženom“.

Mark, 25

"Zavisi da li mi se sviđa. Ne bih da zvučim grbo, ali posle izlaska u grad ne volim da dovodim dobru devojku. Mislim da bih time uništio svake mogućnosti za budućnost“.

Džoš, 33

"Sviđam se ja tebi, sviđaš se ti meni. Oboje smo odrasli, tako da ne vidim zašto ne bismo odmah i spavali. Ako želimo oboje, sjajno, pa zato ne bi trebalo da odugovlačimo to do drugog-trećeg sastanka“.

Ejtan, 29

"Prvi put kada sam izašao sa jednom devojkom, bio sam zaista zainteresovan. Mislio sam da će me pozvati u svoj stan posle večere, ali ona to nije učinila. Ostao sam prijatno iznenađen. Tada sam shvatio da želim da čekam i što više je ona odlagala seks, to mi se više sviđala“.

Toni, 31

"Odlučio sam da upoznam devojku koja ne želi sve odjednom! Ne mislim da si laka, ako odmah želiš seks, ali me više privlače žene koje s razlogom to ostavljaju za kasnije. Lepo je imati vremena da zaista upoznaš nekoga, a tek kasnije otići u spavaću sobu i odabrati pozu“.

Ričard, 26

"Znate onu rečenicu ’Ne možeš drolju pretvoriti uženu’. Ne mislim ovim nikoga da uvredim, ali tu ima istine. Ako spavamo zajedno na prvom dejtu, to je super, ali te nikada neću gledati kao ženu sa kojom ću poželeti ozbiljnu vezu. Uvek ćeš biti ta jedna devojka sa kojom sam odmah spavao“. 

Iskustva ovih muškaraca prikupio je sajt "Your Tango", a prenosi net.hr.