Ovo su pokazatelji da ne uživate u seksu sa partnerom koliko bi trebalo! Garant ćete se pronaći

Seks je važan deo svake veze, ali mnogi stručnjaci smatraju da ako seks nije dobar, verovatno onda ni veza nije uspešna. Časopis „Bustle“ bavio se problemima ljubavnih parova i naveo 9 situacija koje dokazuju da ste upali u seksualnu kolotečinu.

.

Pratite nas i na Viberu!

Sve vam je drugo preče od seksa

Ako niste zadovoljni svojim seksualnim životom, uvek ćete naći neke razloge kako biste ga izbegli. Uvek će vam biti nešto važnije – mučiće vas glavobolja, zubobolja, umor...

Maštate o drugoj osobi

Normalno je da maštate dok vodite seks, ali ako vi još i zamišljajte nekog drugog na mestu vašeg partnera, onda ste baš u problemu.

Prevarili ste ga

Varanje partnera je pravo vreme za uzbunu. Ako uživate više u seksu sa nekim drugim, vreme je da okončate vezu, jer niste ni vi ni vaš partner zaslužili da se mučite.

Seks kao obaveza

Imate različite rasporede i morate odrediti vreme kada ćete spavati, a seks postaje nešto kao posao. Ako ne uživate u ovom činu, to onda nije više to.

Ne raduje vas intimnost

Ako retko mislite o svom partneru i seksu s njim možda ste se jednostavno ohladili. Pomisao na seks trebalo bi da u vama budi uzbuđenje, a ne ravnodušnost!

On uvek počinje prvi

Toliko ste nezainteresovani za seks sa partnerom, da ne želite ni da pokrećete tu temu niti da fizički inicirate na seks, čak ni zbog saznanja da bi to vašem partneru prijalo.

Bojite se razgovora

Neprijatno vam je da kažete šta volite i želite u krevetu, pa zato uvek praktikujete isto. Naterajte sebe na razgovor, jer će se kasnije iz ovoga izroditi veći problemi.

Mislite da vaš seks nije kao u filmovima

Seks je individualan čin i svako ga praktikuje na svoj način. Dok god uživate u njemu sve je u redu.

Dosadilo vam je

Ako vam je seks dosadan ili ste izgubili interes i osećate se kao da ste izgubili povezanost s dragim vreme je da mu to kažete na najiskreniji način.

Izvor: net.hr