Stalno činite ove greške tokom seksa, a ne bi trebalo, jer...

Tokom seksa je najvažnija spontanost, ali i da u svakom momentu činite ono što prija vama, kao i partneru. Ponekad može da se desi da samo jednim detaljem pokvarite ceo doživljaj.

.

Pratite nas i na Viberu!

Pročitajte koje to greške nikako ne smete činiti....

Koristiti istovremeno lubrikante na bazi ulja i kondome od lateksa

Koristite jedno ili drugo! Ako koristite lubrikante na bazi maslinovog ili kokosovog ulja, ono će oštetiti lateks i tako kondom neće biti koristan. Uz prezervative najbolje je koristiti lubrikant na bazi vode ili silikona.

Koristiti kriva seksualna pomagala

Za igrice u krevetu dobro je koristiti jedino pomagala napravljena specifično za korištenje tokom seksa. Lekari hitne službe se često susreću sa ljudima koji su tokom seksa oštetili intimne delove baš zbog korišćenja neprimerenih predmeta, uzimajući i hranu u obzir.

Požurivati partnera da doživi vrhunac

Ono ume biti stresno, pogotovo ako se na kraju intimni odnos ne završi orgazmom. Ali i to je sve normalno! Ako partner(ka) ne može da doživi vrhunac, najbolji način da to promenite je da stimulacija postane zajednička aktivnost. Možete se ljubiti ili gledati partnera kao se dira. Kada shvatite da penetracija nije nužna za orgazam, mnogo ćete uživati tokom seksa.

Forsiranje na stvari koje ne možete da ispratite

Isprobavanje novih poza u krevetu je uvek dobrodošlo, ali nikada nemojte preterivati. Tako možete naneti ozbiljne povrede. Zato uvek novitete isprobajte opušteno i lagano.

Izvor: zadovoljna.hr