Stvari koje nikako NE smete raditi PRE SEKSA!

Nije samo reč o teškoj hrani, ima tu još zahtevnijih stavki koje morate ispoštovati, ako želite uspešan seks.

.

Pratite nas i na Viberu!

Nemojte se napiti!

Znamo da alkohol utiče na povećavanje samopouzdanja, ali ono može biti kontraproduktivno po vaš seksualni život. Više od dve čašice može otežati erekciju i vaginalnu suvoću kod žena. Takođe, ljudi su pod dejstvom alkohola skloniji rizičnijem seksualnom ponašanju - odnos bez zaštite. 

Bitan vam je seks, ne izgled

Nema žene koja tokom seksa ne razmišlja o svojim fizičkim manama. Pomisao na sam odnos, ženama odmah padaju na pamet razne misli - nemaju vitko telo, previše celulita i sala... I to sve vodi ka manjku samopouzdanja. Pre samog čina, smirite se i ne razmišljajte o nebitnim stvarima, jer ste vašem partneru bitni samo vi i uzajamne emocije. Počnite da uživate, bez opterećenja. 

Piškite i pre i posle 

Odlazak u toalet pre seksa vam može pomoći da izbacite moguće bakterije koje su se namnožile u mokraćnom kanalu. Još bolje bi bilo da i partner to obavi, jer, tako čisti svoj mokraćni kanal koji je isti kanal kroz koji prolazi ejakulat. Iako puna bešika može nekima povećati uživanje, nekad može i izazvati nelagodnu situaciju.

Znamo da nekad seks ne traje dovoljno dugo da možete piškiti i pre i posle , ali ako možete, uradite to. Ovako ćete urinom sprati zaostale bakterije koje su mogle da prodru u uretru u toku odnosa.

Izvor: cosmopolitan.rs