Muškarci posle seksa rade ovo, a žene to ne podnose! Da li je isti slučaj i kod vas?

Veliki broj muškaraca misli kako je ženama najvažnije da imaju frajera koji beskrajno dugo može voditi ljubav i svaku put ih dovesti do neverovatnog orgazma. Ipak, istina je da su žene mnogo jednostavnije od ovog učestalog razmišljanja.

.

Pratite nas i na Viberu!

Naravno, orgazam je i dalje bitan, ali nije presudan faktor. Naprotiv, neće joj uopšte smetati ako ste "gotovi" pre nje i budite sigurni da to što nije doživela vrhunac, ne znači da nije uživala u seksu. Takođe, "izabacite iz glave" da ženama smeta ukoliko imate pivski stomačić. Neće vam zameriti ni ako odnos nije trajao "celu noć" već samo desetak minuta... Ali, zbog nečega se (ipak) mogu naljutiti. I to baš!

Postoji jedna je stvar koju svaka žena mrzi. A čine je brojni muškarci.

Nedavno istraživanje koje je provelo Veće za informacije i edukaciju o seksu u Kanadi pokazuje kako ženama užasno smeta kada se muškarac nakon seksa okrene na drugu stranu i zaspi ili ustane i ode iz kreveta.

Naime, ono što žene najviše vole jeste maženje u krevetu nakon akcije. Prema istraživanju provedenom na 2 400 žena, čak njih 71 odsto izjasnilo se kako im je seks bio vrlo prijatan ako su se nakon njega još mazile sa partnerom od šest do deset minuta.  

Ženama je nežnost nakon seksa bitna jer zbog hormona oksitocina koji se vođenjem ljubavi oslobađa traže više pažnje. Takođe, žene se nakon seksa osećaju ranjivijima pa im nežnost u takvim trenucima posebno godi. 

Ispitanice istraživanja otkrile su i kako često nakon maženja posle seksa dolazi do nove akcije u krevetu što se sigurno ne događa kada partner odmah zaspi ili se ustane i ode da gleda televizor, piše dnevno.rs.