Dopustio joj je da spava i sa drugima, samo iz jednog razloga! Da li biste vi pristali na ovakvu vezu?

Kada pomislimo na idealnu i srećnu vezu prvo što nam padne na pamet jesu vernost, poverenje i poštovanje. Međutim, neki parovi definitivno pomeraju granice.

.

Pratite nas i na Viberu!

Beatris Gibs (22) i njen dečko Adam Gilet (27) su jedni od savremenih partnera. Ključ njihovog uspeha leži u varanju. Adam joj dopušta da spava sa kim god želi, dok s druge strane ona tvrdi da ne bi mogla da podnese da Adama vidi u naručju neke druge, piše The Sun.

Zajedno su četiri godine, a za njihov prećutni dogovor ne zna niko. Beatris je u početku njihove veze bila iskrena i Adamu priznala da ne ume biti verna, zbog čega je htela i da raskine.

„Nisam htela da ga povredim, varajući ga iza leđa. Ali on nije želeo da odustane od našeg odnosa, pa je smislio plan. Bio je očajan. Predložio mi je da ostanemo zajedno i da mogu da nastavim da spavam sa drugim muškarcima, sve dok mu kažem sa kim i kada“, priznaje Beatris za „The Sun“ i dodaje da ovako funkcionišu već 18 meseci i da su veoma srećni.

Adam ne želi da spava ni sa jednom drugom, a i kada bi to učinio Beatris bi prekinula vezu.

„Kada joj dopustim da spava sa drugim ljudima, ona mi se vraća. Zato to ne gledam kao prevaru“, izjavio je Adam i dodao da mu je u početku bilo malo krivo zbog toga što joj je predložio.

Srećni su i uživaju u svojoj vezi i ljubavi. Da li biste vi pristali na ovakav vid odnosa? Razmislite.