Prvo pročitajte ovih pet stavki, pa onda razmislite da li ste spremni za zajednički život

Odluka na zajednički život nije nimalo jednostavna. Pored želje da živite sa partnerom, potrebno je tu nešto mnogo više. Ako se i dalje predomišljate i niste sigurni, predočavamo vam nekoliko bitnih stavki koje će vam pomoći u donošenju odluke.

.

Pratite nas i na Viberu!

Svaku noć ste zajedno

Nekad se u vašem, nekad u njegovom stanu i ne razmišljate da ijednu noć provedete odvojeni. To je znak da ste spremni na zajednički život.

Među vama nema neprijatnosti

U početku ste često imali strah od reagovanja u određenim situacijama, ali je vremenom taj osećaj nestao i više vam ni od čega nije sramota niti se stidite. I vi ste čovek i vi čačkate nos, „puštate vetrove“ i što-šta neprijatno, ali to je zajednički život. Vaš partner vas mora videti i u tom svetlu. I to nije ništa strašno, jer ne činite nešto što niko nikada nije.

Kompromisi

I ptice na grani znaju da uspešna veza ne može biti bez kompromisa i iskrene dvosmerne komunikacije. Svesni ste da ne može biti sve po vašem i da jedno drugom morate ugađati, ali ako volite svog partnera, to ne bi trebalo da bude problem.

Nije vam dosadno kada ste zajedno 

Vi zaista uživate u zajedničkim momentima i uvek nađete neku zanimaciju. Šta god predložite, vi ili vaš partner, ideja se oboma dopada i lako se upuštate u njenu realizaciju. Ovakva dinamika je stvarno dobar znak da ste spremni za zajednički život. 

Zajednička putovanja

Viđanje sa partnerom na kafi nekoliko puta nedeljno ne znači da ga vi znate 101 odsto! Dok sa tom osobom vi konstantno ne provedete više od nekoliko dana, budeći se i odlazeći na spavanje, od jutra do mraka, ne možete tvrditi da se istinski znate, piše espreso.rs.