Žene, opterećujete se nebitnim stvarima, jer kod vas muškarci vole ove detalje

Ono što muškarci najviše vole kod žena jeste njihova spontanost, prirodnost i iskrenost! Iako se žene opterećuju raznoraznim stvarima kako bi muškarcima bile dopadljivije i zanimljivije, vrlo često dođe do kontraefekta. U nastavku vam navodimo sve ono što muškarci vole kod žena, a njima nije ni na kraj pameti.

.

Pratite nas i na Viberu!

1. Grickanje usne

Deca isto rade kada su uzbuđena ili uplašena: grizu usne kako bi ceo svoj izgled učinili slađim. Ako vi to uradite, muškarci će se osećati zaštitnički i automatski privučeno.

2. Nežna koža

Ništa zavodljivije ne postoji od nežne i glatke kože. Zato nije ničudo što su od davnina žene praktikovale uklanjanje dlačica i negu kože raznm preparatima.

3. Stroga frizura

Uglađena frizura koja izgleda perfektno dodaje vašem izgledu strog “biznis” izgled i istovremeno vas čini privlačnim. Podignuta kosa pokazuje vrat koji spada pod najženstvenije delove tela.

4. Neobičan izgled

Ne morate izgledati ekstremno drugačije od drugih, ako to nije vaš stil. Dovoljno je da se malo razlikujete od ostalih žena ili grupe i muškarac će dobiti veliku želju da vam priđe i bolje vas upozna.

5. Muška košulja

Noseći njegovu odeću poručujete mu da želite da deo njega bude uz vas. Takođe će to protumačiti kao da želite njega uz sebe.

6. Pogled preko ramena

Misteriozni pogled preko ramena čini svoju posebnu magiju. Zato nije čudno što mnoge zvezde vole da se slikaju u toj pozi.

7. Samouverenost

Kada žena pokazuje da je sigurna u sebe i svoj izgled, automatski će privući poglede gde god da se pojavi. Naravno, bitno je da u tome ne preterujete jer ćete izazvati samo kontra efekat.

8. Otkrivena ramena

Ramena kao ženstveni deo tela, kada su otkrivena bude u muškarcima želju da vam priđu i da vas dodirnu.

9. Štikle

Retko se dešava da muškarci ne vole žene u štiklama, jer one svaku damu čine seksi, ženstvenijom i upotpunjuju izgled.

10. Elegancija

Elegancija donosi savršen balans: ne pokazuje seksualnost žene, ali je i ne krije. Elegancija je celokupan izgled žene, od načina na koji se ponaša do izbora aksesoara.

11. Pege

Pege izgledaju ženstveno na svakoj ženi i dodatno čine ženu slađom. Na žalost, mnoge žene žele da ih se reše, ne znajući da ih to čini posebnim.

12. Minimalna šminka

Muškarci vole kada žena izgleda prirodno i bez mnogo šminke, što je opšte poznato. Ako baš volite da se šminkate, da se oni pitaju dovoljni vam bili samo puder, maskara i malo rumenila.

13. Iskren osmeh i smejanje

Širok osmeh i smejanje iz srca privlači svakog muškarca jer tako pokazujete svoja osećanja opušteno i slobodno.

Izvor: zenskimagazin.rs