Muškarci, otkrijte kada devojka glumi orgazam - ovo su provereni znakovi!

Sigurno mislite da ste vrhunski ljubavnik i da od vas u krevetu ne postoji bolji, ali šta ako vas je većina žena sa kojima ste spavali slagala? Šta ako je sa vama u krevetu bila prinuđena da izlažira orgazam. Načina za to je mnogo, a mi vam predočavamo samo neke od simptoma kako da ih otkrijete da glume orgazam.

.

Izgleda kao da glumi u predstavi

Ako vam se čini kako je njen izraz lica namešten, a uzdasi usklađeni, moguće je da se pretvara da ima orgazam. Ljudi tokom orgazma imaju pomalo čudne izraze na licu, proizvode svakakve zvukove, a uzdasi su im sve samo ne usklađeni.

Tiha je nakon seksa

Zapravo joj je nekako neprijatno da nešto kaže jer je svesna da je odglumila orgazam pa radije leži i ćuti. Može se dogoditi da nakon vatrenog seksa nema snage da nešto izusti, što je sasvim razumljivo.

Izbegava kontakt očima

Ako uz to tiho i na brzinu kaže da je bilo dobro, tada možete biti prilično sigurni da je odglumila zadovoljstvo. To što izbegava kontakt očima govori da se oseća krivom što nije bila iskrena.

Iznenadili biste se koliko može da deluje uzbuđeno

Ako tokom orgazma ona vrišti i grči se na sve strane, ali nekako previše intenzivno, moguće je da se pretvara. Iako, neke žene toliko uživaju u seksu da podivljaju. Ukoliko niste sigurni glumi li orgazam ili ne, obratite pažnju na još neke od spomenutih znakova.

Odjednom želi sve drugačije u krevetu

I tu se ponekad može raditi o znaku da joj do tada seks nije bio dobar i da se pretvarala da svršava, ali joj je to dosadilo i odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i napokon doživi pravi orgazam. Ali, to što želi nešto novo može da znači i da je poželela da malo eksperimentiše u krevetu.

Često spominje orgazme svojih prijateljica

Zapravo to kako u jednoj noći imaju po nekoliko orgazama. Time vam možda pokušava dati do znanja da bi o ona tako nešto rado doživela, odnosno da nije zadovoljna sadašnjom situacijom u krevetu.