"Zašto si me prevario", pitala je, a njegov odgovor će raspametiti i žene i muškarce!

Bili su najbolji prijatelji. Upoznali su se na fakultetu, ali se ljubav rodila nekoliko godina kasnije, tek kada su se preselili u studentski dom. Kortni i Leonard su izgledali kao sudbinski ljubavni par, ali njihova priča ipak neka srećan kraj.

.

Dugogodišnju vezu su raskinuli zbog njegovih prevara. U jednoj ga je Korni čak i uhvatila, kada ju je on zamolio da ode kući. Iako mu nikad nije oprostila neverstva, i dalje joj nije jasno zašto ju je varao i šta ga je u njihovoj vezi navodilo da "traži sa strane".

Suočili su se ispred kamera emisije "The Scene" i iskreno razgovarali o zajedničkom prošlom životu, u nadi da će barem ostati prijatelji.

"Zašto si me varao", postavila je Korni čuveno pitanje, a Leonardo je odlučio da konačno bude iskren:

"Jeednostavno nisam mogao da ti budem predan u to vreme. Nismo se našli na "istim stranicama knjige". Ne postoji ništa što si mogla da uradiš kako bi to sprečila".

Kada ih to zadesi, prevarene žene se pitaju da li su one krive, koje su svojim lošim ponašanjem navele partnere na varanje. Ali, ovaj primer ljubavnih partnera je pravi pokazatelj da za mušku prevaru ipak nema krivca, osim karaktera muškarca koji je jednostavno sklon neveristvima.

Ceo njihov razgovor možete pogledati u nastavku.