Plašite se da su se emocije u braku ugasile? Priredite mu ove tri sitnice i ponovo će se zaljubiti u vas

Kao što vi uvek želite da se osetite poželjnom i voljenom u vezi, isto važi i za vašeg supruga. Iako tako ne izgledaju, oni su veliki emotivnci i ako osete zapostavljenost, sve što mu vi pružate počinje da traži sa strane. Ako želite da sačuvate svoj brak/ljubavnu vezu, ne dozvolite da se vaš muškarac ikada oseti neprivlačnim i zapostavljenim. Primenite ove tri sitnice i sprečite potencijalno varanje.

.

Obasipajte ga komplimentima

Kada primetite da vaš partner ima novu frizuru ili majicu, da se trudi da uradi stvari koje ste mu rekli, ili da se potrudio da osmisli romantično veče za vas dvoje - pohvalite ga! Zbog toga će vas još više ceniti i voleti.

Dajte mu "slobodno veče" 

Nebitno kako će ga provesti – sam uz film na TV, igrajući fudbal sa drugarima ili na piću, samo mu dajte prostora da predahne od „vaše veze“. Baš kao što su i vama vaše prijateljice važne, tako su i njemu prijatelji bitni. Tako ćete mu jasno staviti do znanja da mu verujete i da razumete njegove potrebe. 

Ako želite da vam ljubavna veza uspe, primenite pravilo 80/20! To je tajna uspeha!

Obradujte ga emotivnom porukom 

Čak bi to bilo dosta simpatičnije kada živite zajedno, a dok mu šaljete SMS poruku, nalazite se pored njega u krevetu. Oni uvek žele da čuju kako ih volite i da vam nedostaje. 

Kupite mu omiljeni desert

I obavezno ga sakrijte negde u stanu gde obično ne zalazi. Procenite trenutak kada se najmanje bude nadao i obradujte ga.