Razbijte monotoniju u krevetu! Recite partneru da želite da probate "kinesku devetku", oduševiće se

Upali ste u kolotečinu sa partnerom i pokušavate na sve načine da odnos učinite dinamičnijim, ali ne ide. Seks vam se sa njim više ne čini privlačnim i zato ga i izbegavate. Probajte pozu tzv. "kineska devetka"!

.

Ona podrazumeva kombinovanje plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitka predstavlja prodiranje penisa samo u jednu trećinu vagine, dok duboka podrazumeva prodiranje do kraja.

Izvodi se u pet do šest serija i to na dva načina.

Prvi način

Muškarac penisom treba da ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a potrebno je bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela vrhunski orgazam.

Drugi način

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku takođe se sastoji od devet plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

Za ovu tehniku je neophodno da i muškarac i žena budu opušteni i umom i telom. Pojedinačni krug neke serije se može ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboku penetraciju, npr. u slučaju kada žena dobija vaginalne kontrakcije neposredno pre orgazma.

Važno je da budete spontani i nežni, a seksualni užitak povećaćete sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.