Svaki muškarac želi da mu uradite ove ČETIRI stvari u KREVETU, ali se STIDI da traži

Možda će vam izgledati čudno, ali muškarci u krevetu umeju ponekad da budu stidljivi. Koliko god da je vaš muškarac nasrtljiv i jasno stavlja do znanja kada mu je do seksa, neke stvari će ipak prećutati, iako žudi za njima. Umesto da vam kažu šta žele, oni se stide, ćute i čekaju da vi to same uradite.

.

PLES U KRILU

Retko kome je ples u krilu deo predigre. Mnogi parovi se više opredeljuju za oralni seks ili kod nekih predigre i nema. Muškarci obožavaju ples u krilu i njima nije bitno što vi možda nemate izvajano telo kao striptizeta. Ovde je poenta da mu dajete „poslasticu“, namenjenu samo njemu.

PREUZMITE INICIJATIVU

Posle dugog i napornog radnog dana, vaš muškarac jedino što želi jeste da mu vi kažete šta da radi, jer ne može više da razmišlja. Zgrabite ga i odvedite do spavaće sobe, preuzmite inicijativu i oboje ćete uživati u uzbudljivom seksu.

MORA DA ZNA DA JE UVEK POŽELJAN

Žene su više te koje su uvek željne pažnje, a usled nedostatka iste, umeju napraviti raznorazne scene svom partneru. Međutim, i muškarci su takvi. Oni jednostavno vole da se osećaju poželjno u svakom momentu, zato ga uvek pohvalite kako dobro izgleda ili pokažite mu jasno da vas mnogo uzbuđuje. Nahranićete mu ego.