Razgovor tokom seksa - da ili ne?

Svaka žena je priča za sebe i za dobar seksualni život važan je razgovor sa partnerkom. Ali, treba znati kada zapodenuti konverzaciju, jer u nekim situacijama pričanje je ne samo suvišno, već i smeta.

.

Pitanja

Ne pitajte partnerku svaki čas da li joj se sviđa to što radite. Lepo je kad muškarac želi da zadovolji svoju lepšu polovinu, ali konstantna pitanja da li ste na pravom putu ubijaju libido. Ne samo da dama neće moći da se opusti, već je i mala šansa da vam u tom trenutku kaže kako joj se ne dopadaju vaši potezi. Zato, osluškujte njeno telo i pokrete, koji će vam sve reći. A, to što ostane nedorečeno, pitajte po završetku čina dok ste zagrljeni ili sutradan u uopštenom razgovoru o tome šta ko (ne) voli u krevetu.

Greška

Jedna od najčešćih muških grešaka u seksu je uživljavanje u ulogu porno glumaca. U stvarnom životu nije sve kao na filmu, pa pre nego što izvedete poteze sa malog ekrana, bolje pitajte partnerku da li je za njih raspoložena. Ovo posebno važi za sveže veze kada se partneri još ne poznaju dovoljno, a pogrešan potez može zauvek oterati pravu devojku. Nisu sve žene iste, pa ako je vaša bivša nešto volela, ne znači da će i sadašnja. Zato, sve nestandardne poteze prvo najavite.

Izvor: novosti