Budite iskrene prema sebi: Tri realna razloga zašto vam ne odgovara na poruke!

Žao nam je ali vreme je da pogledate istini u oči!

.

"Zašto mi nije odgovorio?" je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju. Priča je uvek manje-više ista - krenuli ste se dopisivati, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara. Možete sebe lagati da je prezauzet, možete sebi govoriti i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče vašu pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

1. Pre je samo odgovarao iz pristojnosti

Šta uraditi kad ti se javlja devojka koja ti se ne sviđa? Nije pristojno odmah je otkačiti, a većina lepo vaspitanih frajera će uložiti malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka. Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad vidi da vi mislite da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… iako je on samo hteo da bude pristojan.

2. Vaša poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljate, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su jako skloni delovanju na više strana, a ako su vaše poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet na njegovoj listi.

3. Uletelo mu je nešto bolje

Vi pokušavate da privučete njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedini. Ako je pre delovao zainteresovano a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. Verovatno se pojavio neko ko mu je puno zanimljiviji, a u takvim situacijama je najpametnije krenuti dalje - i zadržati dostojanstvo.

Izvor: index.hr