Ovo je omiljena seks poza i žena i muškaraca

U istraživanju u kome je učestvovalo 2000 ispitanika iz SAD-a i Evrope, ova poza se po popularnosti našla na prvom mestu.

.

Na popularnoj stranici koja nudi zdravstvene savete "DrEd", sprovedeno je istraživanje na 2.000 ispitanika o njihovim seksualnim navikama.

U istraživanju su učestvovali ispitanici iz SAD-a i Evrope koji su morali da otkriju sve o svojim seksualnim željama. Ispostavilo se da je omiljena seks poza i kod muškarac i kod žena - doggy style. Ova poza je najdraža i heteroseksualcima i homoseksualcima, a po popularnosti preovladava i u SAD-u i u Evropi.
Kod žena je na drugom mjestu misionarska poza, dok je kod muškaraca drugo mjesto ipak zauzela popularna "kaubojka".

Najviše žena mašta o tome da isproba seks na stolu, dok muškarci maštaju o pozi 69 u stojećem položaju. Zanimljivo je i da je kod muškaraca analni seks na drugom mjestu na popisu poza koje bi željeli da isprobaju, dok žene analni seksu uop[te nisu ni navodlile.

Muškarci o novim pozama najviše uče u pornićima, a žene od partnera. Upravo su muškarci ti koji najčešće iniciraju novu pozu u seksu, a većina njih se najviše boji da će pri tome povrediti partnerku. Kod žena je najveći strah u isprobavanju nove poze da nisu dovoljno fleksibilne ili da su preteške.

Izvor: Index.hr