ČETIRI sigurna znaka da vas partner LAŽE!

Mislite da on nešto uporno krije od vas?! Vreme je da otkrijete istinu!

.

Neverbalni znakovi
Telo gotovo nikad ne laže. Stoga, ako vas on ne gleda u oči, stalno dodiruje lice (najčešće nos) ili pokušava da kontroliše nervozne tikove, znajte da nešto krije. Isto tako, ako vaš dragi pokušava da sakrije nešto, zagrlite ga i proverite da li njegovo srce ubrzano kuca!

Pratite nas i na Viberu!

Stalno menja priču
Kada vam priča o svom detinjstvu ili mladosti, da li su sve priče iste? Ako mislite da vam nije ispričao celu istinu, pokušajte sa sledećim trikom: kada se nađete u društvu s prijateljima, naterajte ga da ispriča neku priču još jednom, a vi obratite pažnju na tok priče i detalje.

Neprijatno mu je i započinje borbu iz vedra neba

Prema terapeutkinji Džejn Grer razlog zašto on postaje vulgaran i uvredljiv je taj što pokušava da vas odvrati sa traga laži. Vi tražite ponašanje koje odstupa od normalnog, a on je uvek spreman na borbu. To ne mora uvek biti znak da laže, međutim ako je obično opušten pa odjednom postaje agresivan, možda pokušava da vas odvuče s pravog traga.

Ponaša se drugačije
Seksualna terapeutkinja Maria Merloni savetuje da obratite pažnju na promenu u svakodnevnim navikama. Ako odjednom izlazi uveče ili vikendom i druži se s 'prijateljima', a to pre nije radio, ili postaje paranoično opsednut svojim telefonom znak je za uzbunu.

Izvor: cosmopolitan.rs