Pobrkani lončići: TRI lažna znaka zbog kojih možete pomisliti da ste zaljubljeni

Ovi znakovi mogu biti čin prijateljstva, kratkotrajnog flerta i romantične ljubavi zbog čega su neki pojedinci zbunjeni sopstvenim emocijama kada ih primete u odnosima s osobama suprotnog pola.

.

#Zabava

S njim vam je uvek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Neko ko shvata vaš smisao za humor i često vas zasmejava ne mora biti i čovek vašeg života nego tek odličan prijatelj. Niko vam ne brani da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina "Prvog".

#Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u stomaku, često se puta povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvek slučaj. Pojedinci mogu osećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu koji su dugo želeli da posete, ili zbog kupovine novog para cipela. Razmislite o svojim osećanjima malo bolje i dublje i odgonetnite šta je pravi uzrok leptirića.

#Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čoveka svog života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Reč je o seksualnoj hemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju gajiti nikakva romantična osećanja. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: zadovoljna.hr