Četiri zavodnička trika koja uvek pale: Flertujte ovako sa njim i biće vaš!

Ako naučite par zavodničkih trikova, svaki muškarac koji vam se dopadne, ješće vam iz ruke i pre nego što mislite.

.

Verovatno vam se čini da je jako teško zavesti muškarca koji vam se sviđa, ali grešite. Ipak vam je potrebno minimalno poznavanje muške psihologije, ali mi smo tu da vam uštedimo vreme i da već posle čitanja ovog teksta postanete prava zavodnica.

Igra pogleda i dodira

Kada primetite muškarca koji vam se dopada, uputite mu jedan dug pogled i kada vam pogled uzvrati, pravite se da gledate na drugu stranu.

Uradite to još par puta, ali ne zadržavajte dugo pogled na njemu, već samo do trenutka kada vidite da vam uzvraća.

Za kraj, još jedan dug pogled i kada on pogleda u vas, osmehnite mu se i diskretno mu glavom dajte znak da može da vam priđe.

Onda počinje igra dodira.

Dok razgovarate, slobodno ga povremeno dodirnite po nadlaktici ili po reveru.

Gledajte ga direktno u oči ili u usne, to sugeriše samouverenosti i podstiče emotivno povezivanje.

Pravite se da vas je teško imati

Muškarci vole igru moći, takmičenja, devojke koje su drugačije, za koje moraju da se potrude. Oni prosto žude za zabranjenim i za onim što ne mogu imati.

Igrajte se malo toplo-hladno sa njim. Dignite ga u visine, pa ga spustite na zemlju. Stavite mu do znanja da može da vas ima, ali ako se dobro potrudi. Ne želite da pomisli da ste “jedna od”, treba da ima mišljenje da ste “jedinstvena”.

Diskretno mu stavite do znanja da je on jedan od udvarača i da mora da se izdvoji iz gomile. Neka se bori za vašu naklonost i pažnju. Pustite ga da se uživi u ulogu alfa mužjaka i lovca, a vi glumite plen, on neće ni naslutiti da je u stvari on taj koji je ulovljen u vašu mrežu iskusne zavodnice.

Zauzmite pozitivan stav

Niko ne voli negativne ljude koji pričaju bez prestanka, a pritom su i pesimisti. Muškarci takve žene nazivaju davežima, smaračicama.

Budite nasmejani, govorite o neutralnim temama, slušajte ga, budite duhoviti. Pokažite zainteresovanost za ono o čemu on govori. Ne budite naporni i nametljivi, već opušteni, zabavni. Nasmejte se ponekad glasno, muškarci to vole. Videće da vam prija vreme koje provodite sa njim i biće srećan jer se smejete njegovim šalama.

Pričajte o svojim ambicijama i aktivnostima, to će mu pokazati da ste žena sa planovima i obavezama, ali pazite da ne izgledate nedostupno. Stavite mu do znanja da postoji mesto i za pravog muškarca u vašem životu.

Gola ramena, crvena haljina, visoke štikle

Iako se vama čini da je crno boja na koju muškarci odlepe, varate se! Crvena im više privlači pažnju. Dobra crvena haljina odradiće pola posla umesto vas. Muškarci ovu boju smatraju najseksepilnijom, a svakako se ističe u moru malih crnih haljina koje nosi većina žena.

Takođe, zainteresovanom muškarcu će pokazati da se razlikujete od gomile, što oni jako vole.

Možda će vam biti čudno zašto insistiramo na golim ramenima, a ne na dekolteu, to je zbog toga što upravo golo rame budi znatiželju u muškarcu da vidi šta se nalazi ispod. Budi mu maštu, a kada je mašta jednom rasplamsana, vaš posao je završen, on je zaveden.

Cipelama stavite jagodu na šlag i zapečatite mu sudbinu. Lepa cipela sa visokom štiklom koja ističe vašu nogu i čini je dužom, učiniće da i vaše držanje bude bolje. Daće vam graciozniji hod i lepo će naglasiti zadnjicu i leđa.

Odličan efekat ćete ostaviti kada krenete ka toaletu i pogledate ga preko ramena. Neće moći da vam odoli.

Vidite, zavođenje nije komplikovano. To je samo još jedna igra mačke i miša, samo što ste ovoga puta predator vi i to onaj lukavi! Još jedan brzi savet za kraj – kako god da se odlučite da krenete u napad, zapamtite jedno  - on uvek mora misliti da je on osvajač, a vi teritorija iako je stvarnost potpuno drugačija i vi ste ona koja kontroliše tok bitke.

Izvor: Cosmopolitan