ČETIRI osobine koje žene ne tolerišu kod muškaraca

Ukoliko želite da zadržite svoju dragu pored sebe, a svesni ste da posedujete neku od ovih osobina, onda je krajnji trenutak da poradite na njima i bar im umanjite intenzitet...

.

Muška dominantnost u vezi

Ono što vezu može u potpunosti da pokvari jeste dominantnost jednog od partnera. Najčešće to biva muškarac, a žene takve stvari ne tolerišu. Takav način ponašanja veoma lako može da ugrozi vezu i njihov međusobni odnos.

Nepoštovanje

Veoma bitan faktor u svakom odnosu, pa i u ljubavnom, svakako jeste poštovanje. Ukoliko dođe do suprotnog ponašanja, nikako ne bi trebalo tolerisati ga. Postoje momenti kada muškarac u nekim trnutku pokazuje svoju drugu stranu. Tada se, devojke, zapitajte šta radite u takvoj vezi i da li je vredno da tu i ostanete.

Ruši vaše snove

Ako imate neki san i cilj kome težite, a on vam stalno staje na put, govoreći vam da to ne možete da uradite ili da niste vredne toga, odmah ga eliminišite iz života. Jednostavno, napustite tu vezu. Zamislite budući život u kome vi težite najboljem, a on vas sputava. Nikada se ne obazirite na tuđe želje i potrebe i imajte na umu da ste vi najvažniji!

Žene ne vole zatvorene muškarce

Svaka samostalna žena ne voli da muškarce koji su emotivno zatvoreni. Ukoliko su dame te koje su otvorene i sa njima dele sve svoje tajne, one žele da isto dobiju i zauzvrat. Dame ne traže da im se emocionalno podilaze, one očekuju da jači pol sa njima deli i svoje težnje, ako i zabrinutosti. Iskrenost je ovde najvažnije. Zato, muškarci, znate šta vam je činiti.

Izvor: Lepota i zdravlje