Na OVIM mestima morate isprobati seks bar jednom u životu!

Da li ste neka od njih već isprobali?

.

"Proširivanje seksualnog iskustva van spavaće sobe može da vas približi parteru, tako može lakše da nauči šta vas uzbuđuje, a može i da vam pomogne da dobijete veće samopouzdanje," tvrdi seksualna terapeutkinja Emili Morse, a prenosi Zadovoljna.hr. Upravo zato stavite sledeća mesta na svoju listu za seksualno eksperimentisanje:

1. U dvorištu kuće

Prepustite se strastima u dvorištu svoje kuće koje je sklonjeno od znatiželjnih pogleda. Dr Morse tvrdi da je to odličan način da imate seks na otvorenom, ali bez straha da ćete biti 'uhvaćeni'. Ako se bojite da će naići komšije, u dvorište možete da postavite šator i tako unesete dodatnu dozu zabave u ovu seksualnu pustolovinu.

2. U hotelu

'Hotelski seks je zapanjujući zato što ne zahteva pospremanje i sređivanje prostorije. Rezervišite hotel, i sve vreme možete samo da vodite ljubav,' pojašnjava poznati seksolog. Prepustite se igranju uloga – na primer, pretvarajte se da ste dva stranca na odmoru - i tako unesite dodatno uzbuđenje u vaš seks.

Za one koji su skloniji avanturama, dr. Morse preporučuje i seks na balkonu hotelske sobe u večernjim časovima. 'Niko vas ne poznaje, mračno je, možete da uživate u pogledu na grad u kojem se nalazite, a blizu ste svoje sobe.'

3. Kod prijatelja

Oni koji su isprobali, kunu se da je seks u stanu prijatelja jedna od najuzbudljivijih senzualnih avantura koji su doživeli. Zašto? Zato što su zidovi obično tanki, a vi morate da se trudite da budete tihi da vas niko ne bi otkrio.

4. U kupatilu

Seks u stajaćem položaju nije za vas, pa ne želite ni da isprobavate onaj u tuš kabini? Ne izbacujte kupatilo iz svojih seksualnih kombinacija. Seksolog predlaže da možete da budete veoma kreativni i u kadi. To je mnogo sigurnija varijanta od seksa u bazenu, s obzirom da klor smanjuje delotvornost kondoma.

5. Ispred ogledala

Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da unesete novu dozu strasti u svoj seksualni odnos, iako se neke žene ne osećaju samopouzdano kada su njihova tela izložena pogledu. Ipak, gledanje sebe i partnera tokom seksualnog čina, a pogotovo ako se nalazite u doggy položaju, posebno je uzbudljivo iskustvo koje bi svaki par trebalo da iskusi bar jednom.

6. Na zajedničkom događanju

'Bez obzira da li je reč o venčanju, roštilju ili nekom drugom grupnom događanju, ima nešto vrlo uzbudljivo u brzinskom seksu s partnerom u ovakvim okolnostima,' ističe dr Morse. Pobegnite u kupatilo, ili neko drugo mesto udaljeno od ostatka porodice i prijatelja i prepustite se strastima u maksimalnom trajanju od 15 minuta. Potom se vratite među prijatelje, kao da se ništa nije dogodilo.

7. U automobilu

Spisateljica erotskih romana Sabrina Lejsi priznala je da je automobil jedno od njenih omiljenih mesta za seks na otvorenom. Ona preporučuje da automobil parkirate uz neku napuštenu ulicu, prebacite se na zadnje sedište ili 'zajašete' partnera na vozačkom mestu i uživate u vožnji.