Zaboravite na operacije! Ovim metodama ćete prirodno uvećati grudi

Da biste imale čvrste i veće grudi, nisu vam potrebne nikakve operacije. Dovoljno je da usvojite nekoliko zdravih navika i svakodnevno ćete raditi na podizanju svojih grudi.

.

Hladan tuš

Znate da hladan tuš pospešuje cirkulaciju i zateže kožu, ali niste znali da smenjivanjem tople i hladne vode pozitivno utičete na kožu u predelu grudi kao i na same grudi. Ovaj trik primenjujte pet puta nedeljno, a pored toga možete lagano masirati grudi, kako biste podstakle proizvodnju kolagena u grudima.

Grudnjak

Izbor grudnjaka je vrlo bitan! Adekvatan je svaki koji nas ne stiska i ne urezava u kožu. Grudi ni sa jedne strane ne bi trebalo da ispadaju, već moraju biti smeštene komotno u korpama brushaltera.

Joga

Ona je sjajna za jačanje srednjišnjeg dela tela i za njegovu fleksibilnost. Na Jutjubu imate pregršt vežbi koje možete raditi i kod kuće, ako niste voljni da plaćate kurseve.

Eterična ulja

Ona poboljšavaju cirkualciju kada se koriste u masažama, ali njih uvek treba mešati sa baznim uljima poput onih od kajsije, lešnika i drugih kako bi se izbegla iritacija kože. 

Jedite ove namirnice i povećaćete svoju zadnjicu prirodnim putem!