Zaboravite botoks i skupe kozmetičke tretmane: Ne košta ništa, traje 30 sekundi i donosi vam mladalački izgled (VIDEO)

Nije lako postići svež i negovan izgled lica naročito ako ste prešli neke "kritične" godine ili ako vam je stil života takav da malo spavate, a previše vremena provodite u zatvorenom prostoru. Odlazak u kozmetički salon uvek je dobro rešenje, ali postoji i jedan bjuti ritual koji možete uraditi u kućnoj radinosti.

Ilustracija Foto: goodluz/Shutterstock
Ilustracija Foto: goodluz/Shutterstock
.

Sve što vam treba je posuda sa hladnom vodom i nekoliko kockica leda, koje ćete u nju staviti. Nakon što pripremite hladnu kupku, uronite lice i držite ga unutra oko 30 sekundi.

Ova rutina deluje poput prirodnog fejsliftinga, a postupak možete ponoviti nekoliko puta. Ovu prirodni a besplatnu metodu podmlađivanja preporučuju i na TikToku, a brojne poznate dame ga godinama praktikuju.

Jedna od njih je i čuvena manekenka Kejt Mos. Naime, ona se baš svakoga jutra umiva se lednom vodom kojom postiže lifting efekat, smanjuje nadutost, pore i male bore, a uz to se i dobro razbudi. Kako kaže Kejt rezultati su odmah vidljivi - podočnjaci su smanjeni a lice zategutije, prenosi lepaisrecna.mondo.rs.

"Ovaj trik je sjajan i za smanjivanje jutarnje nadutosti“, istakla je Kejt.