Vreme je za promene: Ove boje kose obeležiće leto pred nama!

Ako ste odlučuli da u novo godišnje doba uđete u nešto drugačijem izdanju, nema boljeg načina nego da promene započnete od svoje kose. Ovog leta odvažne i drugačije boje biće totalni hit, a mi vam predstavljamo nekoliko najinspirativnijih!

foto: Depositphotos/Subbotina
foto: Depositphotos/Subbotina
.

Pepeljasto siva

Ova boja i nije toliko nova s obzirom da je bila u modi nekoliko sezona unazad. Ovoga leta ponovo se vratila na scenu. Iako je ranije davala nekako sumoran i beživotan izgled, danas je pepeljasto siva sinonim za moderno i senzualno, bez obzira na to koliko godina imate. Pepeljasto plava je najzavodljivija boja ovoga leta pa ukoliko ste razmišljali o drastičnoj promeni, ovo bi mogla biti odlična prilika za tako nešto.

Ledeno plava

Još jedna boja kose koja će doživeti vrhunac popularnosti ovog leta. Interesantna je, jer se dobro uklapa uz sve što obučete, a najbolje stoji prirodnim plavušama koje dodatno žele da naglase svoju boju kose. Ledeno plava će ove sezone zameniti platinasto plavu koja je dugo bila u vrhu najomiljenijih. Idealna je za odvažne dame, svetle puti, a savršeno se slaže sa neutralnim i roze podtonom.

Koralna

Predstojeće leto jednostavno ne može proći bez koralne, koju su mnogi već proglasili hit bojom 2019. godine. Ova nijansa zamenila je na tronu pastelno ružičastu, a najbolje će pristajati damama sa neutralnim i toplim podtonom kože.

Lila

Totalni trend ovoga leta jeste boja za koju nemaju baš svi hrabrosti. Ovaj ton deluje romantično, kraljevski, pa čak i rokerski. Boja je univerzalna i pristaje svakom tonu kože, a nose je isključivo samouverene osobe koje pucaju od samopouzdanja. Ukoliko se odlučite za ovu nijansu jedno je sigurno – bićete super kul i super zapaženi.

Bakarna

Kada čujemo da neko pomene bakarnu prva asocijacija za koju je vezujemo je jesen. Međutim, ona će u svom punom sjaju zasijati ovoga leta i kako se čini to letnje sunce daće joj dosta na atraktivnosti. Prema tome, ukoliko volite tople pramenove sa efektom bakarne boje ovo je pravi predlog za vas , naročito ako ste već odlučili da nešto promenite u svom izgledu.

Boja meda

Kosa boje meda je poput male crne haljine – klasična je, neutralna i pristaje svima. Ova boja je prirodna i odlično će se slagati sa svakim podtonom kože, što znači da sa njom ne možete pogrešiti.