Više vas neće biti sramota da se skinete pred njim! Zahvaljujući ovim savetima, imaćete telo kao sa filmskog platna

Ljubite se strastveno i sve vodi ka seksu, ali vi biste da izbegnete taj momenat, jer vam je neprijatno da se skinete. Zapravo, sramota vas je od svog tela i od činjenice da ćete biti goli u njegovom prisustvu, pa će tada imati priliku da vidi sve mane vašeg tela. Ok, prestanite! Samo prestanite sa ovim mislima!

.

Koliko puta ste bile u ovakvim situacijama i muka vam je više od njih! Prestanite da kukate nad svojim "lošim" telom, već se potrudite da ga učinite nalik na one sa filmskog platna. Mi vam daljemo savete i kako...

Ten

Telo je privlačnije, ako je tamnije, jer su tada prekriveni svi nedostaci. Ako niste pristalice solarijuma, onda vam savetujemo da koristite tonirane kreme na biljnoj bazi, koje će, za nijansu, biti tamnije od vaše prirodne boje tena.

Piling

Pripremite kožu za dodire. Jednom do dva puta nedeljno napravite dubok piling celog tela. Pomešajte morsku so i maslinovo ulje, dobro istrljajte telo, pa isperite. Koža će vam blistati.

Frizura

Kosa može biti vaš saveznik. Operite je mirisnim šamponom i pustite da slobodno pada. Ima neka tajna veza između muškaraca i ženske kose.

Hrana

Dan započnite sa odgovarajućim namirnicama. Izbegavajte one koje vas čine nadutom, a obroci neka budu lagani i ne previše obilni. Takođe, zaboravite na gazirana pića jer će vam od njih stomak biti tvrd i kao kod trudnica, što uopšte nije seksi.

Parfem

Tokom zavođenja aktivirana su sva čula. Nežan parfem na vašoj glatkoj koži partnera će oboriti sa nogu.

Temperatura vazduha

Ako spremate prostoriju za intimno druženje sa partnerom, sobna temperatura mora biti prijatna, jer ćete tako izbeći jezu, izražene kapilare i hladna stopala.