Uz ove jednostavne mejk ap savete izgledaćete dosta MLAĐE!

Postoje određeni trikovi pomoću kojih možete izgledati svežije i mlađe. Pored mejk ap saveta, prevashodno je važno da pripazite na svoj životni stil: izbegavajte slatku i prerađenu hranu, konzumiranje dosta tečnosti i dovoljno sna.

.

Pratite nas i na Viberu!

Puder sa reflektirajućim česticama

On najbolje postiže mladolik izgled. Daje lep i osvežavajući utisak, a najbolje se nanosi sunđerom. Reflektujuće čestice zapravo pomažu u stvaranju utiska kože sa prirodnim sjajem.

Uvijene trepavice

Uvijene trepavice otvaraju pogled, a velike oči su jedna od odlika mladosti. Navijač trepavica treba držati do 15-ak sekundi, a zatim naneti kvalitetnu maskaru za dužinu i volumen.

Bela senka za oči

Umesto smeđe ili crne olovke, koristite belu ili 'nude' jer ona baš pravi efekat velikih, otvorenih očiju, piše miss7.24sata.hr.

Obrve

Velike i deblje obrve, ali uredno počupane, sada su veliki hit i jedan su od faktora mladolikog izgleda. Najbolje ćete ih postići pomoću gela za obrve u boji.

Rumenilo obavezno

Ono daje svežniju i rumenost obraza. Najbolje je izabrati ono kremasto ili u rumenilo u tečnosti, jer izgleda najmanje napadno.

Olovka za usta

Olovka najlakše sprečava ruž da se razlike, a i uredno iscrtava usne.