NEĆETE VEROVATI DA JE OVO ISTI ČOVEK! Pio je 20 piva dnevno, a onda je okrenuo list! Skinuo je 40 kg i sada je prava ZVER! (FOTO)

Keni Dan (38) iz Vankuvera je dotakao dno pre 4 godine kada se onesvešćen od alkohola probudio u kupatilu. Tada je odlučio da ostavi piće, skine višak kilograma i konačno postane pravi otac svom sinu. A Kenijev put do oporavka nije bio lak.

.

“Svojevremno sam bio čovek koji ne može da uradi ni jedan sklek, a kamoli zgib. Sada sam, samo u oktobru uradio 7.000 sklekova i 1.500 zgibova”, priča zadovoljni Keni i opisuje kako je počela njegova agonija sa alkoholizmom, piše Daily Mail, a prenosi Objektiv.

.

Dve godine nakon što je 2007. upoznao svoju suprugu Džuli, Keni je počeo da pije sve više i više. Norma mu je bila 20 piva dnevno, a umeo je od ukućana da sakrije vino u kupatilu, pa da se tamo iskrade i nastavi da pije.

“Nastavio sam da pijem bez namere da se napijem. Uvek bi rekao da ću popiti jedno ili dva piva, a završio bih sa skoro 20. Imao sam neizdrživu želju za alkoholom i to nisam mogao da kontrolišem. A to je bilo najgore, kao da je neko drugi upravljamo mojim mozgom”, objašnjava Keni i nastavlja:

“U novembru 2016. sam shvatio da je dosta i da nešto moram da promenim, kada sam se onesvešćen probudio na podu kupatila. Bio sam nepredvidim i agresivan kada se napijem i moja porodica me se plašila. Iako nisam kontrolisao svoje ponašanje, bio sam odgovoran za svoje postupke”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Progression of Sobriety. 24 hours Vs. 3 Years. One day at a Time.

A post shared by Kenny Dunn (@sobrietycosmos) on

.

Dan je potražio pomoć od svog prijatelja, lečenog alkoholičara i počeo je sa programom odvikavanja u 12 koraka, koji i danas praktikuje.

Kevin je počeo sa dijetom, ubrzo je skinuo više od 40 kilograma, a zatim je krenuo u teretanu. Svoj napredak u oporavku je objavljivao na Instagramu i dobio je veliku podršku svih.

Dan je danas skoro neprepoznatljiv, od alkoholičara sa viškom kilograma se pretvorio u pravu mišićavu “zver”.

.

“Sada sam konačno otac i muž kakav sam uvek želeo da budem. A moja porodica me se više ne plaši. Potpuno sam se promenio. Više nikada u životu ne želim da taknem alkohol, ali najvažnije je da idem dan za dan. Oporavak od alkoholizma mi je promenio život”, priznaje Keni koji je za 4 godine uštedeo oko 36.000 dolara koje bi inače potrošio na piće.