Kim Kardašijan i Sandra Bulok se kunu u ovaj "tretman" UKLANJA PODOČANJAKE, a ne košta NIŠTA! Nećete verovati o čemu je reč!

Podočnjaci ne muče samo "obične" žene, i slavne dame imaju problemčiće sa njima i gotovo svako jutro bore se da ih uspešno prikriju ili bar smanje... Ponekad čak ni skupi kozmetički tretmani ne pomažu, jer protiv jutarnje natečenosti prosto nema leka.

foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment

Različiti serumi, kreme i korektori su u neseseru svakog od nas, a postoji i čitav dijapazon trikova koje rado koristimo kako bi kamuflirali tamne podočnjake, ali smo uvereni da za ovaj niste čuli.

Svetu su ga otkrile Kim Kardašijan i Sandra Bulok, a premda zvuči veoma bizarno, kažu da je i te kako efikasan. Naime, holivudska glumica priznala je da obožava da koristi kremu za hemoroide kako bi se "otarasila" podočnjaka.

"Dugo nisam znala da se krema protiv hemomorida može da se stavi i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila bila sam oduševljena i od tad je često koristim", priznala je Bulokova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullock_ig) on

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i slavna starleta, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

"Ova krema zateže kožu. To je stvarno star trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate", rekao je Kimin šminker.

Stručnjaci tvrde da sastojcib u ovoj kremi stežu krvne žile i smanjuju crvenilo, i uspešno se bore protiv podbulosti i otečenosti.

Izvor: Žena.blic