"Imala sam nijansu kože kao orangutan"! Htela je preplanuli ten, a sada moli za pomoć (VIDEO)

Lažni preplanuli ten za mnoge ljude je spas. Zbog njega u samo nekoliko trenutaka možete dobiti divnu preplanulu put, a da ne morate satima da se pržite na suncu. Ovo zvuči sjajno, ali šta se desi kada preterate sa kremama za samopotamnjivanje?

.

@catherinekayrny OMG SEND HELP IM MEANT TO BE GOING ON HOLIDAY 🦧🦧🦧 #funny #faketan #faketandisaster #faketanfail ♬ original sound - Catherine Kay

.

Oni koji koriste svakodnevno sredstva za samotamnjivanje takođe znaju da njihovo nanošenje može biti vrlo riskantno. To je, nažalost, saznala i blogerka Ketrin Kej.

Ona je, naime, pre odmora sa prijateljicama odlučila da malo potamni svoj ten. Međutim, stvari nisu išle baš po njenom planu, a šta je sve pošlo po zlu, pokazala je na svom TikToku.

Osvanula sa bezbroj različitih nijansi narandžaste boje na svojoj koži, a lice joj je bilo najsvetlije. Njene ruke izgledale su katastrofalno.

"Imala sam istu nijansu kao orangutan", rekla je, prenosi zena.blic.rs.

Ona je svoj video naslovila sa "Bože, pomozite mi", a pogledalo ga je oko 245.000 ljudi u manje od 24 sata. Nakon toga Ketrin je podelila još jedan snimak u kom je otkrila na koje je sve načine pokušala da poništi učinak sredstva za samotamnjivanje.

Ubrzo su joj pratioci priskočili u pomoć sa korisnim savetima:

"Koristila sam deterdžent za pranje u gelu i moja se boja tena vratila u trenu", napisala je jedna tiktokerka, a drugi su pisali da je za skidanje boje dobro sirće od jabuke ili limunov sok.

"Ribala sam i ribala i rukavicom za piling, ali to je samo sve pogoršalo. Pre toga sam nanela sredstva za piling i za hidrataciju", rekla je blogerka i dodala da više nikada neće da koristi sredstva za samopotamnjivanje.

U slučaju da se nađete u sličnoj situaciju, savetuje se odlazak dermatologu po stručno mišljenje i nikako ne konzumirajte preparate "na svoju ruku".