Ima 40+, a nema bore: Ovo je tajna lepote jedne Nemice - koristi i medicinsku traku!

Jutjuberka iz Nemačke poznatija pod imenom Rousam Living već godinama se pridržava veganske ishrane, a sada se oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je uspela da održi svoju kožu zategnutom i sjajnom, ulaskom u petu deceniju života.

Ilustracija Foto: kei907/Shutterstock
Ilustracija Foto: kei907/Shutterstock
.

"Vežbam jogu lica svakodnevno", rekla je ova 41-godišnjakinja, koja je snimcima opisala kako isteže područje oko očiju.

Joga za lice je u modi poslednjih godina, a mnoge dame tvrde da je to ono što je zaista poboljšalo izgled kože. Umesto da tropi novac na desetine skupih hidratantnih krema protiv starenja i proizvoda za negu kože, Rousam se odlučila za prirodniji pristup.

Prema njenim rečima, masiranje oko očiju sa malo kakao maslaca, kao i medicinske trake, pomažu u borbi protiv bora.

"Stavim i medicinsku traku i ostavim ga na koži nekoliko sati", objašnjava Living.

Kako bi maksimalno iskoristila ovaj trik, ona predlaže da zalepite mali komadić trake između obrva i ispod spoljašnjih uglova očiju.

"Stvarno pomaže u "peglanju" bora", pojašnjava.

Dobar san takođe ima vitalnu ulogu u zdravlju kože. Kada se probudi i započne dan, ona nosi šešir sa širokim obodom, što smatra posebno neophodnim tokom sunčanih dana, kako bi lice zaštititla od UV zračenja, prenosi tuzlanski.ba.

Jedna Amerikanka je na svom TikToku takođe otkrila jednostavan trik za blistav ten bez bora. Potrebno vam je samo nekoliko kockila leda.

"Najbolji besplatni trik protiv starenja. Utljam led po celom telu 20-30 sekundi. Da, hladno je, ali su dobrobiti u potpunosti vredne toga", napominje Amerikanka koja je snimkom objasnila kako izgleda sam tretman.

.

Podelila je pet dobrobiti leda:

– Pomaže kod depresije;

– Upotpunjuje i zateže kožu;

– Pomaže prilikom smanjenja akni i upalnih procesa;

– Čini ten svetlijim.