"GOLA HALJINA" je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama: Neki su oduševljeni, drugi je nikada ne bi ni pogledali!

Neobični odevni predmeti deo su svetski poznatog brenda Fashion Nova. Ljubitelji mode uživaju u svakom novom modelu, ali ima i onih kojima se ove "nesvakidašnje" odevne kobinacije nikako ne dopadaju.

Foto: Instagram / fashionnova
Foto: Instagram / fashionnova
.

Isti slučaj je bio i sa jednom haljinom, koja je osmišljena i sašivena tako da devojka koja je obuče izgleda kao da je polugola. Naime, veliki deo haljine je od bež materijala, zbog čega izgleda kao da su devojci pokriveni samo intimni delovi tela.

Ono što je još izazvalo lavinu komentara bilo je i to što se ispod haljine ne može nositi donji veš, jer bi se video.

Brzo nakon što je ovaj model haljine predstavljen na Instagram stranici ovog brenda usledio je niz komentara. I dok su neke dame s uzbuđenjem pisale kako je ovo savršena haljina za njih i da je moraju imati, druge su smatrale da je potpuno neprikladna za bilo koje javno pojavljivanje.
Neke žene su joj nadenule ime "gola haljina", jer daje iluziju da je žena skoro gola.

Ukusi su različiti, neki vole izazove i spremni su da istaknu svoj seksepil kroz nošenje izazovnih modnih kreacija, dok se drugi komfornije osećaju u nekim od klasičnih modela.

Haljina se prodaje po veoma pristupačnoj ceni, tako da svaka žena koja poželi može imati svoj primerak ove haljine koja je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama.

Pogledajte kako ona izgleda.