Efektna i ŠIK! FRIZURA koja je osvojila internet idealna je za LETNJE DANE

Leto je vreme za jednostavne i praktične frizure koje ne zahtevaju mnogo vremena i truda, a upravo najnoviji trend na društvenim mrežama predstavlja jednu takvu- krajnje šik, a opuštenu frizuru!

Foto: Prostock-studio/Shutterstock
Foto: Prostock-studio/Shutterstock
.

Zahvaljujući TikToku ova frizura je dobila na popularnosti, savršena je za vruće letnje dane, kad želimo da podignemo kosu, a opet da imamo slatku frizuru.

Jednostavna i svestrana - odlično se uklapa u sve kombinacije, a savršen je izbor za leto, jer ćete kosu da skupite u stilizovan ispleteni rep, pa vam neće smetati kada su vrućine.

Rep pletenica na TikToku je naravno dobila i nekoliko izmenjenih verzija, pa su tako mnoge TikTok kreatorke u klasičnu frizuru dodale cik-cak razdeljak ili razdeljak na sredinu, ekstenzije u boji i ukrase.

Trik za savršenu pletenicu u repu je pravilno korišćenje velike količine gela za stilizovanje kose kako bi sve ostalo na mestu i da nema sitnih, odbeglih vlasi, a nakon što nanesete gel, kosu morate da poravnate i da je začešljate kako bi dobili savršeno glatku frizuru.

Nakon što sredite rep, jednostavno ispletite pletenicu i ukrasite je.

Frizuru možete dodatno da učvrstite dodatkom laka za kosu, a za nešto dramatičniji izgled, uvek možete da dodate ekstenzije ili svetlucave ukrasne dodatke!

Najbolje od svega je to što vam nije potrebno mnogo vremene za pravljenje ove frizure, a s obzirom na to da izgleda baš moćno, uopšte ne bi bilo čudno da se zadrži i u jesenjim kombinacijama, piše Blic Žena.