Devojka pokazala TRIK za PODIZANJE GRUDI, milione žena spasila "muke": Ne treba vam BRUSHALTER, samo gumica za kosu

Tokom letnjih meseci više se odlučujemo za otvorene majice ili haljine. Međutim, žene sa većim grudima često nisu zadovoljne odrazom svog dekoltea u ogledalu. I zato, tu na scenu nastupa trik sa TikToka, koji će učiniti da se vaše drugi podignu za samo par sekundi.

Ilustracija Foto: ShutterDivision/Shutterstock
Ilustracija Foto: ShutterDivision/Shutterstock
.

Devojka po imenu Džes je u videu na TikToku demonstrirala kako uz pomoć gumice, njene grudi očas posla budu podignute, izgledaju čvršće i imaju savršen oblik.

"Samo uzmite ovakvu gumicu i njom spojite bratele pozadi", objašnila je Džes koja je prethodno demonstrirala kako joj izgledju grudi pre trika, a zatim pokazala kakva magija se desi kada upotrebi gumicu. Takođe, objasnila je i kako prethodno treba da vežete gumicu. Njen video je ubrzo postao viralan i to sa preko dva miliona pregleda.

@midsizefashioninspo

I literally use this all the time but I’ve never seen anyone talk about it 🤷🏼‍♀️

♬ original sound - Midsizefashioninspo

.

Komentari oduševljenih korisnica TikToka samo su se nizali, a ovo su neki od njih:

"Ovaj trik mi je spasio život. Ne samo meni, već svim ženama sa velikim i opuštenim grudima", "Wow, moje grudi sada izgledaju kao da imam silikone", "Zašto za ovo nisam saznala pre", "Pored gumice, može da se koristi i ukosnica. Isti posao radi", prenosi zena.blic.rs.