Boja omiljenog KARMINA može da otkrije mnogo toga o vašoj LIČNOSTI: Ko bira crveni, a ko boju mesa, narandžasti...

Bez obzira na to da li često menjate boju ruža, sigurno je da uvek imate svog favorita, onaj omiljeni od kog se nikad ne odvajate. A da li ste znale da boja karmina koje koristite može da otkrije po nešto o vašoj ličnosti?

Koja je vaša omiljena boja?, foto: Depositphotos, elly_l Author elly_l
Koja je vaša omiljena boja?, foto: Depositphotos, elly_l Author elly_l

Evo šta boja ruža može da otkrije:

Crveni ruž

Crveni ruž je znak moći i snage, a žena koja ga bira skoro svakodnevno zrači samopouzdanjem i zna šta želi. Drži do sebe i ne boji se loših komentara, ali u intimnim vezama ume da bude oštra i hladne, piše Avaz.ba, a prenosi Objektiv.

Svetloružičasti ruž

Žene koje najčešće biraju svietloroze ruževe su zaigrane devojčice koje vole da ističu svoju romantičnu stranu. Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smelo i vole kada ih smatrate slatkima i nežnima.

Ruž boje mesa

Ruž boje mesa obožavaju klasičarke koje znaju šta im dobro stoji i ne žele da preteruju sa eksperimentima. Praktične su, organizovane i ne vole da gube dragoceno vreme na bespotrebne stvari.

Ruž boje fuksije

Vesele i vedre devojke često sa radošću biraju ruž boje fuksije, koji odlično naglašava njihovu iskričavu ličnost. Vole da budu u trendu i dobijaju komplimente na konto izgleda.

Tamnocrveni ruž

Tamnocrveni ruž, odnosno, ruž boje vina, za svaki dan, je zaista hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

Smeđi ruž

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze sa trendovima. Niti to žele.

Narandžasti ruž

Vedra boja za vedre devojke. Žene koje naginju narandžastim ruževima vole da sitnicama uniesu vedrinu u svaki dan. Duhovite su, optimistične i vole eksperimentirati.

Ljubičasti ruž

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole da privlače pažnju. Ipak, ukoliko ga nosite svaki dan, možda malo previše pratite trendove i žudite za time da uvek izgledate pomodno.