BIZARAN BJUTI TREND na TikToku! Žene umesto prajmera na lice stavljaju proizvode za intimnu negu! Šala, potencijalna opasnost ili...?

Prajmer ili baza spada u grupu dekorativne kozmetike koja kožu čini glatkom, ujednačenom i deluje na postojanost šminke.

Ilustracija; Foto: Irina Bg/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Irina Bg/Shutterstock
.

TikTokeri su otkrili da i lubrikant ima slično dejstvo kao baza, ali se postavlja pitanje "koliko je rizično stavljati proizvod koji služi za intimne delove tela na lice"?

Hešteg #lubeprimer ima 8.8 miliona pregleda na pomenutoj aplikaciji, ovaj trend isprobali su brojni šminkeri, ali i ostali korisnici TikToka su odlučili da lubrikant iskoriste u nešto drgačije svrhe.

TikTokeri su demonstrirali kako stavljaju lubrikant kao primer na lice. Iako je na početku bio šokiran, Antoni je nakon nanošenja ove nove preparativne kozmetike izrazio oduševljenje time kakav mu je osećaj na koži, kako se šminka lagano aplicira, te je izrazio iznenađenje time što mu je lubrikant bolji prajmer od njegovog regularnog, piše zena.blic.rs.

Pogledajte snimak i procenite sami da li ovaj trend treba isporbati, odnosno da li zaista ima efekta zameniti prajmer lubirkantom ili je samo reč o šali.

TikTokerka otkrila je kakvu reakciju je dobila na koži posle lubrikanta i upozorila: "lubrikant nije namenjen licu", pokazavši kako joj je lice poprimilo crvenkastu nijansu!

Snimak tiktokera možete pogledati NA OVOM LINKU!