Lepota

Melina Džinović: „Nemam nerealne ambicije“

Dizajnerku i suprugu pevača Harisa Džinovića svetski mediji već su počeli da je primećuju, pa se tako Sofija Vergara u njenoj haljini fotografisala sa poznati modni časopis Harper’s Bazar. Uprkos tome, Melina kaže da nema nerealne ambicije.
01.04.2016. - 09:31h

Iako su njene modele ponele svetske zvezde poput Dženifer Lopez, dizajnerka Melina Džinović, po povratku iz Majamija gde je održala uspešnu reviju, ističe da je već ostvarila najveći san.

Osim jednomesečnog odmora koji je sa porodicom provela u Americi, dizajnerka Melina Džinović spojila je lepo i korisno i 19. marta održala uspešnu reviju na Funksion fashion week u Majamiju. 

I dok je njen suprug Haris u pauzama zajedničkog druženja imao koncertnu turneju širom „obećane zemmlje“, kreatorka se pripremala za važnu modnu prezentaciju, na kojoj se pojavila i prošle godine, posle čega su njene modele ponele i mnoge slavne zvezde poput Šeron Stoun, Sofije Vergare, Dženifer Lopez, Kejt Bekinsejl i drugih popularnih imena.

- Reakcija publike bila je fanstastična. Imala sam sreću da moje haljine ponesu svetske zvezde, pa moja revija zbog toga privukla pažnju, ali s kim god sam iz sveta mode tamo pričala, njima je nerealno da posle svega i dalje proizvodnju i prodaju baziram u Srbiji, dok ja nameravam da tako i ostane, kaže Melina i naglašava da uprkos tome što su svetski mediji već počeli da je primećuju, pa se tako Sofija Vergara u njenoj haljini fotografisala sa poznati modni časopis Harper’s Bazar, ona nema nerealne ambicije. 
- Da me je neko pre samo nekoliko meseci pitao koga bih želela da vidim u svojim modelima kada bih mogla da biram, istakla bih Šeron Stoun, Dženifer Lopez i Sofiju Vergaru, pa već sada mogu da kažem da sam ostvarila želje. Naravno da bih volela da „Hamel“ uspe na američkom tržištu i ja ću se truditi koliko mogu, ali iskrena da budem zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima i svojim životom i ne želim da moja porodica trpi zbog karijere.