Dame u najlepšim haljinama na dodeli Oskara

Pričuvajte vaše oči jer upravo će bljesnuti neke od najlepših haljina sveta. Nosile su ih poznate dame na crvenom tepihu dodele Oskara. Razgledajte, uživajte, parite oči...

.

Sinoć je održana 88. dodela Oskara. Ukoliko ne znate ko je osvojio ovu prestižnu nagradu možete da pogledate putem sledećeg linka:

AND OSCAR GOES TO... LEO! Dikaprio trijumfovao, Kejt Vinslet plakala!

A da li je Leonardo Dikaprio izrazio svoj bunt pokazivanjem srednjeg prsta, pročitajte ovde:

Ko se poslednji smeje, Leo se najslađe smeje :)

Ipak, mi se ovoga puta bavimo haljinama poznatih dama. Bilo je smelih sa dubokim dekolteima, dosta onih sa korsetom kao i onih sa dugačkim šlepom. Ono što je najbitnije, nije bilo mnogo promašaja.

Uverite se i sami:

Kejt Blanšet

Glumica je blistala u plavoj Armani haljini. Na sajtu Vanity Fair u opisu haljine koju je ponela Kejt napisali su da su naučnici dokazali da je moguće da kada pogledate ovu haljinu, prvo ostanete bez daha, a onda još 10 minuta ne možete ništa da prozborite.

Lejdi Gaga

Pevačica je ponela remek delo s potpisom Brendona Maksvela. Što se same Gage tiče ovo je za nju veoma jednostavan izbor, ali daleko od toga da nije izgledala čarobno!

Olivija Vajld

Mnogobrojni su komentari da je Olivija malko preterala sa dekolteom, ali mogu samo da joj pozavide jer je blistala u Valentino haljini!

Rejčl Mekadams

Haljina je s potpisom "August Getty Atelier" i jedna je od onih koju svaka dama želi da ima u svom garderoberu. O samoj Rejčl ne treba mnogo trošiti reči, jer ko ne voli Rejčl?

Dženifer Lorens

Dobar tim ne treba menjati. Ovom politikom se i ovoga puta vodila mlada glumica Dženifer Lorens čiji je izbor ponovo pao na Dior. 

Šarliz Teron

Još jedna dama koja je prošetala Dior je Šarliz. Pazite se, nju nećete moći dugo da gledate jer toliko je lepa da je njena lepota nepodnošljiva za obično ljudsko oko!

Dženifer Garner

Sveže razvedena glumica, iako je sama prošetala crvenim tepihom izgledala je ODLIČNO u crnoj Versaće haljini. Iako je izabrala onu boju za koju se samo veruje da se s njom ne može pogrešiti kod nje se ispostavilo da je zaista tako!

Hajdi Klum

Jedna od onih koja je dobila i negativne kritike, bar na društvenim mrežama je Hajdi Klum u haljini s potpisom "Marchesa". Naime, nemački super model osuđuju jer je izabrala haljinu koja podseća na zavesu. Šta vi kažete?

Riz Viterspun

Ljubičasta hljina Oskara de la Rente bez bretela bila je izbor glumice Riz Viterspun. Ono zbog čega danas o njoj pišu jeste to što je još jedna dama imala sličnu haljinu kao ona. E sada, i to se dešava, a nadamo se da se Riz nije mnogo potresla.

Kejt Vinslet

Dama koja se nalazi češće na spiskovima promašaja nego pogodaka ovogodišnjeg Oskara je Kejt. Ona je obukla šljašteću crnu Ralf Loren haljinu koja, čini se i nije bila najbolji izbor.

Kako su dame izgledale prošle godine pogledajte ovde:

Pa, da parimo oči: Najlepše haljine dodele Oskara 2015. godine