Lepota

Kako staroj odeći dati novi život

Iako se ne treba vezivati za garderobu, ako ni zbog čega drugog ono da bismo imali dobar razlog za šoping, neke dobre "komade" treba sačuvati i prilagoditi ih novim trendovima. Evo sjajnih predloga!
29.05.2017. - 11:44h

Stare pantalone

Umesto investiranja u nove pantalone, pozabavite se onima koje se gomilaju u vašem ormanu. Ako posedujete pantalone koje su izgubile oblik, deluju razvučeno i s predugim nogavicama, odnesite ih krojačici koja će ih jednostavnim porubljivanjem ponovno učiniti nosivim. Ili ih jednostavno skratite na trenutno veoma trendi dužinu do iznad članka i imaćete šik pantalone.

Pratite nas i na Viberu!

Stare cipele kao nove

Isto tako, obućar će na odličan način udahnuti novi život vašim starim cipelama. Svojim omiljenim čizmama, štiklama ili mokasinama poklonite obućarski tretman u obliku poliranja koje će učiniti to da deluju kao nove.

Zbogom pretrpanom ormanu

Ove godine napokon prestanite da stvarate izgovore za pretrpani ormar. Do sada zasigurno posedujete dovoljno znanja i veština da znate kojim odevnim komadima treba da kažete - zbogom.

Odlaganje nakita

Kada govorimo o nakitu kao modnom dodatku, treba da se pažljivo odnosite prema njemu. Nakit nikada ne bacajte na jednu hrpu jer će se zapetljati ili uništiti, već ga čuvajte na estetski ugodan način, npr. na nekom zgodnom stalku predviđenom za to.

Torbice i cipele

Zašto ove godine ne biste poveli veću brigu o torbicama i cipelama koje imate? Da ne bi izgubile oblik i sjaj, torbice i cipele je potrebno pravilno odložiti na policama, zato obratite posebnu pažnju na ove sitne, ali veoma bitne detalje kako biste im produlžili životni vek.

Klasični odevni komadi

U ormanu vam nedostaju klasični komadi poput farmerki ili košulja na pruge? Sada je idealno vreme da ih nabavite jer spomenuti odevni komadi nikad ne izlaze iz mode. Ugrabite ih na aktualnim sniženjima i sigurno nećete požaliti. Osim toga, s nekoliko klasičnih komada u ormanu lakše ćete rešiti problem pretrpanosti i odlučiti čega bi trebalo da se zauvek rešite.

Izvor: tportal.hr