10 problema žena s velikom zadnjicom

Iako su velike guze već duže vreme "in", devojke koje imaju malo veće obline, kažu da to nije ni malo lako!

.

Veća i obla zradnjica posebno je na "ceni" u poslednjoj deceniji, a popularisale su je zvezde poput Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i Igi Azele, ali koliko god poželjna bila, takva guza ima i svojih mana, bar za one koji je nose, piše Elite Daily.

Ovo su 10 najčešćih problema na koje se žale žene sa istaknutom zadnjicom:

1. Farmerke retko kad dobro stoje - jer je stvar u tome da su negde proporcije veće, a negde manje. Ako farmerke dobro stoje u struku, velike su šanse da su samo čučanj od pucanja na delu zadnjice i nogu. Ako su dobre na kukovima, pojas na struku se presavija...

2. Odnos prema lasteks farmerkama se kreće od ljubavi i mržnje i tako ukrug. Pantalone su odlične kada se obuku nakon pranja, ali vrlo brzo dobijaju ali se vrlo brzo rastegnu. Osim toga, one su izuzetno udobne, ali mogu da privlače neželjenu pažnju - kao da ste u helankama.

3. Vodoinstalaterova "rupa" je stvarnost - kupite farmerke koje pristaju guzi, ali obično su nešto šire u struku. Tako se lako odvajaju od leđa, pa pružaju predubok pogled dok se čuči, saginje...

4. Suknje i pantalone se podižu pri hodanju jer veće obline vole da "pokupe" tkaninu, što dovodi do stalnog navlačenja takvih odevnih predmeta prema dole.

5. Ko ima veću guzu, doktorirao je umetnost skoka i uvlačenja u pantalone. Takođe, cupkanje dok se uvlači u pantalone ne izgleda baš super ako postoji publika.

6. Žene koje imaju veću guzu često po tome dobijaju i nadimak, a barem jednom ih tim epitetom opisuju u društvu, na poslu...

7. "Skinny jeans" nisu prijatelj ženama s većom guzom - one u njima najčešće izgledaju napadno, što i nije toliko problem koliki je problem nizak struk koji ih prati i omogućava da zadnjica izviri.

8. Velike guze ruše stvari bez svesne želje dama koje je nose.

9. Kaiševi su najbolji prijatelj velikih guza - ako je vaša guza takva, velike su šanse da znate da kaiš sakriva poneku ratnu priču u situaciji držanja stvari na mestu.

10. Mnogi ljudi misle da su tange napravljene za sve guze, ali kod velikih one često znaju samo da nestanu unutra.

Izvor: 24sata.hr