PET načina da nosite pantalone sa širokim nogavicama

Pantalone sa širokim nogavicama ponovo su u modi. Sve više dama odlučuje se upravo za njih umesto za izuzetno uske pantalone kakve su do skoro bile neizbežne. Nosite ih i vi. Mi vam otkrivamo nekoliko trikova kako to najbolje da uradite, a pogledajte i kako ti čini čuvena blogerka brooklynblonde

.

1. Izaberite ovakav stil sa ravnom linijom

Model koji će savršeno stajati svakoj figuri i istaći sve što treba, jeste onaj koji lagano i ravno pada od kukova i butina. U kombinaciji sa dužinom do poda, vizuelno će vam izdužiti noge u istom trenutku nakon što ih obučete. Detalji kao što su prednji džepovi ili dubok struk - privlače pažnju na središnji deo sveta, tako da budite oprezni ako vam je cilj da sklonite pažnju sa tog dela. Umesto ovakvih detalja, opredelite se za trendi skrojeni pojas koji će vam dati balans.

2. “Angažujte” štikle i platfome

Zato što nam je cilj da stvorimo iluziju dugih i zgodnih nogu, ovakve pantaline će najbolje izgledati kada uz njih nosite štilkle ili platfome. Izaberite stil koji stvara pravi balans između skromno visokih štikli i prednje platforme, tako da prednji deo nogavice lepo pada preko bez stvaranja nabora.

Power Suit{New post now up @cfda x @swarovski}

A photo posted by Helena Glazer Hodne (@brooklynblonde1) on

.

3. Napravite balans u proporciji uz pomoć četvrtastog krop topa

Morate voditi računa i o gornjem komadu odeće kada oblačite zvoncare, jer vas odeća može progutati i sakriti vašu figuru, a cilj nam je upravo suprotan. Četvrtast krop top ide odlično uz zvoncare, jer se završava u predelu struka i samim tim ga naglašava.

4. Kreirajte strukturu sa strukiranim sakoom

Sako uparen sa lagano širokim pantalonama ima efekat “smanjivanja”, tj. vizuelno smanjuje figuru i ono što verovatno želite da sakrijete - bez sakrivanja. Sako zbog svog elegantnog izgleda daje sofisticiran izgled, za bilo koju priliku. Stil koji je vrlo popularan je: Otkopčan sako, dužine do bokova preko krop topa i sa zvoncarama do poda.

.

5. Izgledajte šik sa heklanim džemperom

Za profesionalni, opušteniji izgled, heklani džemper u neutralnoj boji, kao rolka ili tunika će smanjiti formalnost crnih zvoncara, a opet ostaviti dašak elegancije. Ovakav izgled će vas dovesti od kancelarijskog stola do večere u hladnijim danima; jedino što se menja su upečatljive minđuše i elegantna torbica.

Izvor: zenskimagazin.rs

@aliceandolivia always does it right. This year was no exception.

A photo posted by Helena Glazer Hodne (@brooklynblonde1) on