Poznate dame otkrivaju: Ovako se (ne) oblači savršen muškarac!

Poslušajte savete Eve Longorije, Kim Katral, Vivijen Vestvud i ostalih dama iz svetskog džet seta, koje su otkrile šta stilizovani muškarci treba, a šta nikako ne smeju da nose.

.

EVA LONGORIJA, glumica

DA: "Na muškarcu uvek dobro izgleda odelo. Ono treba da bude dobro skrojeno i da prati liniju tela. Uz odelo, neizostavan je dobar sat, klasičan i jednostavan."

NE: "Nikada ne stavljajte previše kolonjske vode. I mrzim pletene džempere na muškarcima, jer mi je nekako isuviše ženskasto da muškarac nosi pleteni džemper sa košuljom. Takođe mislim da muškarci nikada ne treba da nose duboke pantalone."

KIM KATRAL, glumica

DA: "Muškarci treba da nose šalove, jer razbija monotoniju i pruža ležernost. I miris - nešto što će definitivno svaka devojka zapamtiti."

NE: "Nošenje dugačkih belih čarapa do kolena u danima kada nije na fudbalu je potpuno neprihvatljivo."

KARLA BRUNI, pevačica, model

DA: "Tamno odelo, džins i bela košulja - obavezna trojka u muškom ormanu. I nedostaju mi šeširi i rukavice, to je veoma šik."

NE: "Leptir mašne su potpuni aut. Osim ukoliko sne idu na svečanu večeru. U tom slučaju su prihvatljive. Mislim da muškarci treba da izbegavaju i košulje kratkih rukava."

LINA HIDI, glumica (Sersei iz "Igre prestola")

DA: "Humor i samopouzdanje. I povremeno dobro skrojeni smoking."

NE: "Previše uske pantalone - veliko NE."

EMILIJA FOKS, glumica

DA: "Volim muškarca u dobrom odelu. Moj otac je imao kvalitetna odela, koje nosi već 50 godina. Ona su tako klasična i elegantna."

NE: "Muškarci treba da izbegavaju sandale. Tačka."

VIVIJEN VESTVUD, dizajner

DA: "Volim dugu kosu kod muškaraca."

NE: "Tetovaže su mi neprihvaljive, ali čast izuzecima. Većina ljudi bira slike za tetovaže koje ne znače ništa, pa to veoma ružno izgleda. Takođe mislim da muškarac ne treba da nosi košulju preko pantalona."

TREJSI EMIN, umetnica

DA: "Dobro skrojeni prsluk je najatraktivnija stvar koju muškarac može da nosi."

NE: "Duboke crvene pantalone"

GARANS DOR, fotograf

DA: "Volim muškarce koji se ne plaše da se igraju sa modom. Kada su previše uglađeni, to je zbunjujuće. Slobodno eksperimentišite. Dobar parfem je savršen finalni potez."

NE: "Nisam fan majica sa dubokim V izrezom. I takođe imam problem sa špicastim cipelama."

SARA EN MEKLIN, model

DA: "Osmeh, sa lepim zubima. Lep osmeh je tako atraktivan."

NE: "Kožne pantalone i Ugg čizme."

Izvor: Men's Health