Ovako ćete garderobom prikriti višak kilograma

Nije lako izboriti se sa viškom kilograma, a dok ne uspete u tome budite zadovoljnije svojim izgledom tako što ćete garderobom prikriti svoje nedostatke.

.

Svaka dama požaliće se na deo tela koji joj nije omiljen, ali bez panike jer postoje brojni trikovi pomoću kojih će vaš višak kilograma biti manje vidljiv ili gotovo neprimetan!

Odaberite pravi model farmerki

Jedan od najboljih saveta, kad je reč o prikrivanju šlaufa oko stomaka, je odabir pravog kroja farmerki. Iako su farmerke niskog struka uvek u modi, one su namenjene sretnicama ravnog stomaka. Ali, ako spadate u onu grupu devojaka kojima je upravo taj deo tela problematičan, klonite se takvih modela. Umesto niskih, odaberite farmerke visokog struka koje, osim što su neverovatno seksi, sad u modi. Farmerke visokog struka pokriće stomačić i pažnju preusmeriti na vaše noge i stražnjicu.

Haljine na preklop

Haljine i uopšte sva odeća na preklop odličan je izbor za žene koje imaju problema s viškom oko stomaka. Takve haljine su pravo malo čudo i u njima ćete se osećati i izgledati odlično. Haljina na preklop bez problema prikriva kritične delove tela i ističe obline i siluetu ženskog tela.

Duge i lepršave majice

Duge i lepršave majice spas su za žene koje pokušavaju da sakriju višak kilograma oko struka i stomaka. Ponuda takvih modela je, srećom, beskrajna, pa verujemo da ćete pronaći barem jednu po svom ukusu. Tunike takođe predstavljaju dobar odabir, posebno za svečanije prilike. U svakom slučaju, ukoliko želite da sakrijete stomačić, izbegavajte uske i pripijene majice i birajte lepršave materijale i modele.

Kardigani

Široki kardigani odnosno „oversize“ jakne odličan su izbor za prikrivanje nedostataka zbog svoje širine i načina na koji padaju. Vaša linija izgledaće vitkije, a oni su udobni i jako popularni.

Majice sa spuštenim ramenima

Majice sa spuštenim ramenima ili širokim rukavima odlično će odraditi svoj posao kad je reč o prikrivanju viška oko stomaka. Naime, kod takvih majica struk nije izražen, pa višak koji vas muči nije uočljiv.

Rastegljivi materijali

Odevni predmeti od rastegljivih materijala ponekad mogu dobro da „odrade posao“ kad je reč o prikrivanju viška kilograma. Ipak, trik je u tome kako da ih nosite. Helanke su odličan primer, a možete da ih kombinujete s tunikom koja će prekriti višak oko struka.

Nosite pomagače za oblikovanje

Iako steznici nisu najseksi ili najudobnija stvar na svetu, žene s viškom kilograma ih obožavaju i to s razlogom. Oni će vas utegnuti i na taj način ukloniti sve nepravilnosti od tuđih očiju, a odličan su izbor za fensi prilike u kojima je potrebno nositi svečane haljine koje ističu figuru.

Izvor: Cosmopolitan.hr