Lepota

Ćerka Silvestera Stalonea nova modna ikona!

Ima svega 16 godina, a već je krasila naslovne strane mnogih svetskih časopisa. I mada ima onih koji tvrde da je to zasluga poznatog oca, njena lepota to demantuje...
21.02.2015. - 16:37h

Šesnaestogodišnja Sistin Stalone, ćerka je jednog od najpopularnijih glumaca, Silvestera Stalonea, što joj je i otvorilo vrata svetu manekenstva i pružilo priliku da se fotografiše za tinejdžersko izdanje magazina Vogue.

Mlada lepotica je tom prilikom otkrila da je smisao za humor i radnu etiku nasledila od tate, dok joj je mama, bivši model Dženifer Flavin, usadila vrlo važne stvari koje se tiču manekenstva.

"Ona me je naučila mojim dobrim i lošim stranama, kako da šetam pistom i kako da postanem neko drugi u određenoj odeći. Smisao ovog posla zapravo i jeste gluma i menjanje ličnosti. Na pisti niko ne očekuje da budeš Ti,"ispričala je Sistin.

Mlada Sistin za sebe kaže da nije uobražena i da je zahvalna na svim prilikama koje su joj se ukazale preko slavnog tate.

"Moji prijatelji nemaju ono što ja imam. Moja porodica mnogo putuje. Svaki tatin posao je prilika za naše novo putovanje i odmor," otkrila je ona i istakla da je odluka da se bavi manekenstvom isključivo njena.

Izvor: Stil