Postoji trik da vam bude toplo onda kada najlonke nikako ne idu uz haljinu!

Hulahopke su prosto savršene! Ima ih u toliko boja, debele i tanke, pune i mrežaste, sa printom bez printa. Ali nekada prosto nikako ne idu uz haljinu koju ste zamislili da obučete. A napolju je hladno. Šta onda?

.

Recimo da idete na fensi koktel žurku. Imate savršenu haljinu za tu priliku ali čarape nikako ne idu na nju. Naravno uvek dolaze u obzir potpuno providne najlonke boje kože. Ali sve dobro znamo da nekada ni one jednostavno ne idu.

Odlučile ste se da krenete bez njih, ali napolju je ipak hladno. Svi vas gledaju, pitaju da li imate čarape, kada odgovorite da nemate, krste se.

Ali nije bitno šta drugi kažu, bitnije je što vam je hladno!

Šta onda?

Postoji rešenje koje vam omogućava da izađete napolje, a da vam se noge ne slede!

U pitanju je liniment, ili krema za bicikliste! Nju biciklisti koriste da mogu svoje bicikle da voze i kada je najhladnije, u šortsevima ili helankama i da im bude udobno i toplo. Kada se namaže preko celih nogu, ova krema daje osećaj toplote jer zahvaljujući svojim sastojcima stimuliše cirkulaciju, piše refinery29.com. Krema sadrži određene supstance iz paprike, karanfilića, mentola i peperminta.

Ova krema daće utisak vašim nogama da je napolju plus 30, a blistaćete bez čarapa u haljini koju ste zamislili da obučete.

Naravno, ovo je rešenje samo za vanredne situacije!

Pročitajte i:

Fazon koji će produžiti život vaših najlonki!