Šta ćete obući za doček Nove godine?

Niste još sigurne? Uz ove kombinacije sigurno nećete pogrešiti!

.

Ove godine za novogodišnju žurku ostavite malu crnu haljinu u ormaru, poigrajte se bojama i modnim detaljima i privucite znatiželjne poglede. Evo u čemu ćete sigurno biti primećeni.

Boje bobičastog voća

Od jarko crvene kao jagoda, do jarko roze poput maline, sve boje bobičastog voća su apsolutni hit. Ako ste dovoljno smeli i pratite trendove obucite haljinu u nekoj od ovih boja i sigurno ćete biti primećeni. Da bi bili u potpunosti u trendu vaša haljina bi trebalo da bude što kraća, ali širih krojeva.

Perje kao modni detalj

Perje je još od filma Crni labud apsolutni hit kad su u pitanju modni detalji, a krajem ove godine se vaća na velika vrata i mnogi poznati modni dizajneri su ga koristili u svojim najnovijim kolekcijama. Ako ipak želite da obučete neku jednostavniju kombinaciju učinite je posebnom sa detaljima od perja.

Somot
Kad su u pitanju materijali, somot preovladava jer daje onaj luksuzan izgled i savršen je za zimu. Ako se odlučite na somot pripazite da vam cela odevna kombinacija ne bude napravljena od somota već samo detalji.

Rave žurka
Veliki šareni printovi, tačkice, linije i cvetovi su savršeni za zabave i podići će vašu odevnu kombinaciju ukoliko se pametno kombinuju. Kao stvoreni su za nešto starije dame koje ne žele eksperimentisati sa krojevima, materijalima i bojama ali opet žele malo šarenila.

Patike
Već nekoliko sezona patike nisu samo obuća za trčanje, šetnju i opuštanje vikendom. Mnogo modnih kreatora i sportskih marki dizajnirali su „svečane“ patike koje se bez problema mogu obuti i u svečanim prilikama. Ako na dočeku planirate puno vremena provesti na nogama, plesati i ludo se zabavljati, patike su pravi izbor za vas.

Pop boje na cipelama
Mnoge holivudske zvezde su ove godine prošetale cipele jarkih pop boja kao što su boja korala, električno plava i grimizna. Ako u Novu godinu ušetate u cipelama jarkih i sjajnih boja sigurni smo da vas čeka trendi i uspešna godina.

Izvor: Lifepressmagazine