Šminkanje vas dovodi do ludila? Pročitajte tek njeno iskustvo...

Krenula sam na razgovor za posao. To je bio posao iz snova pa mi je prvi utisak bio veoma bitan. Međutim, završio se potpuno neslavno!

.

Obukla sam omiljene farmerke i košulju, isfenirala kosu i našminkala se. Ništa preterano, puder, malo kreona oko očiju maskara i karmin.

Došao je red i na mene.

Čini mi se da sam delovala samouvereno, imala sam odgovor na svako njihovo pitanje i rekla bih da sam ostavila dobar utisak... osim...

Kada sam izašla iz kancelarije i otišla do toaleta imala sam šta da vidim. Kreon je bio potpuno razmazan oko očiju, karmin takođe!

Bezuspešno sam pet minuta pokušavala da savršeno izvučem ravnu liniju usana kada se karmin, dok sam došla do trenutka kada mi je najviše bio potreban, rastopio i razmazao!

Da li sam zaista ostavila dobar utisak?

Imale ste slično iskustvo sa šminkom? Ili možda takvo da vam je šminka naročito pomogla u nekoj situaciji?

Napišite svoju priču, pripremite jednu svoju fotografiju i pošaljite nam je, a Maybelline i šminker Aleksandar Đikić rešiće sve probleme koje imate sa šminkanjem!

Kakva šminka najbolje pristaje vašm licu? Koje nijanse senke su idealne za vas? I kako da se našminkate za Novu godinu?

Odgovore na ova pitanja saznaćete ukoliko OVDE popunite prijavu i budete model, jednom od naših najpoznatijih šminkera, Aleksandru Đikiću.