"Deichmann Magic night" održan u Vrnjačkoj Banji

Mnoge poznate ličnosti našle su se sinoć u Vrnjačkoj Banji na novogodišnjem modnom događaju "Deichmann Magic night".

.

Tradicionalna sedma po redu manifestacija Deichmann Magic night u organizaciji nase poznate manekenke Ivane Stankovic i Nine Radulovic Lecic odrzana je sinoc u Vrnjackoj banji u hotelu Merkur.

Kao i svaki put Deichmann Magic night propratile su mnoge poznate ličnosti Danijela Vranješ, Nigor, Dragana Ćosić, Danijela Jankov, Stefan Buzurović, Maja Manojlović, Savo Milošević, Romana i mnogi drugi.

Posebnu pažnju privukla je revija Deichmann cipela proizvođača obuće br 1 u Evropi, koji je predstavio "Party" kolekciju za najluđu noć. Ove modele nosili su naši poznati glumci, pevači...

Svoju kolekciju večernjih haljina predstavio je i dizajner Predrag Đuknić koji je za novogodišnju noć savetovao belu boju posebno ako nema snega. Haljine obogaćene krznom uz obavezne i nezaobilazne šljokice i crveni karmin koji odise glamurom.

Svoju kolekciju haljina predstavila je i Balekstra, a u predlogu šta obući za najluđu noć učestvovale su pripadnice sedme sile koje su se oprobale u ulozi manekena.

U nastavku programa uživali smo u kolekciji modne kuće Allegra i vrlo interesantnom performansu Riart fashion tašni.

U revijalnom delu programa svi gosti Deichmann Magic night uživali su u plesnim numarama Leka Art škole, a Nina Radulović Lečić je ponovo zasenila sve goste svojim glasovnim sposobnostima u duetu sa Nikolom Staletovićem. Nakon zvaničnog programa ekipa Deichmann Magic night nastavila je u duhu novogodišnjih praznika, a za sve prisutne goste muziku je puštao poznati crnogorski reper Nigor.

Vrnjačka banja je najveća i najpoznatija banja Srbije sa tradicijom banjskog turizma dugom preko 140 godina. U srcu ove banje nalazi se specijalna bolnica Merkur koja predstavlja moderan zdravstveni, welness i spa centar. Nekada mondensko mesto srpske aristokratije, danas je najveća i najlepša banja u Srbiji zahvaljujući lekovitim svojstvima mineralnih voda, netaknutoj prirodi i prelepim parkovima.

Pročitajte i: 

Da li ste za jedan roze šljokičavi selfi sombrero?