Boje koje su obavezne ove jeseni!

Čini se da su nam letnji dani došli kasno, ali za koji dan i oni će ostati za nama. Tmurno jesenje vreme dolazi, a sa njim i jesenja garderoba. Evo koje boje ćete ove jeseni morati da imate u svom garderoberu..

.

Za početak, tu je bež boja koja će odlično izgledati na laganim košuljama, no ako ste od onih koji pretežno nose crno, odlično će vam doći jakna te boje.

Svetlo siva je klasik, uz crnu i belu, a kako je svetlija od ostalih jesenskih nijansi odlično će se uklopiti u svaku kombinaciju koju želite da obučete.

Ove  jeseni u trendu su dve sive, a uz svetlu tu je i boja uglja, gotovo crna nijansa sive koja daje dašak sofisticiranosti i luksuza, naročito na kašmiru i plišanim kaputima. Naravno, ukombinujte i ajlajner te boje i bićete u trendu.

Mornarsko plava je dostojanstvena i zrela boja koja će uravnotežiti i najluđe kombinacije koje možete da smislite, a najbolje ide uz svetlije boje.

Na kraju, tu je i maslinasto zelena koja će vam istaćii ten koji je već izgubio letnju preplanuslost, a ako odaberete sako ili suknju ove boje, mirni ste sledeću deceniju.

Izvor: Metro portal