Najpoznatije blogerke kažu: Farmerke sa tregerima su opet in!

Kažu mame i bake, ono što je bilo moderno kada smo mi bile devojke opet se vraća. Potvrda su i farmerke sa tregerima kojih gotovo 10 godina nije bilo nigde, a sada su, ponovo, obavezan komad u garderoberu svake moderne dame.

.

1. We wore what

Daniel autorka bloga "We wore what" poznata je po tome da obožava farmerke sa tregerima i često je nazivaju njihovom kraljicom. Na njenom blogu postoji baš mnogo odevnih kombinacija čije su one deo. Ovog puta uske farmerke uklopila je sa širim bordo džemperom sa rol kragnom.

Blog: weworewhat.com

 

2. Hanneli

Haneli izgleda odlično u svakoj kombinaciji farmerki sa tregerima. Mi smo ovaj put izdvojili kombinaciju farmerki od tamnijeg teksasa koje je uklopila sa kratkim, uskim, belim topom.

Blog: hanneli.com

 

3. Sincerely Jules

Čini se da je deo svakog top deset modnih blogova i Džuls. Ovoga puta zbog odlične bele kombinacije farmerki na tregere i raskopčane košulje. Najbolji detalj svakako je leopard klač i fenomenalne sandale.

Blog: sincerelyjules.com

 

4. Fashion Toast

Potpuno jednostavna, a opet efektna kombinacija teksas farmerki na tregere, bele majice i sandala u boji kože.

Blog: fashiontoast.com

 

5. Tuula

Teksas farmerke na tregere, sivi džemper kratkih rukava su odlični, ali narandžaste salonke koje je Džes odabrala za ovu kombinaciju potpuno su fantastične!

Blog: tuulavintage.com

 

6. Style Scrapbook

Naizgled srednjoškolska kombinacija farmerki sa jednim otkačenim tregerom i duksa ustvari je odlična svakodnevna kombinacija blogerke Endi, kod koje su najprimetnije crne platforme i šik naočare.

Blog: stylescrapbook.com

 

7. Vivaluxury

Viva la farmerke sa tregerima! Blogerka Anabel zaista predstavlja farmerke sa tregerima u potpuno luksiznom svetlu. Majca na pruge, upadljiv nakit, odlične cipele i klač i naravno glamur!

Blog: vivaluxury.blogspot.com

 

8. Lizzy VD Ligt

Kako se farmerke sa tregerima nose u sportskom stilu, za neku, na primer, vikend kombinaciju pokazala nam je Lizi.

Blog: lizzyvdligt.com

 

9. Happily Grey

Meri je uklopila tamnu usku verziju farmerki sa tregerima i belu široku majicu koja izgleda kao da je koji broj veća. Crne patike, crna tašna, crne naočare i opuštena frizura odlična su kombinacija za svakodnevnu šetnju.

Blog: happilygrey.com

 

10. By Funda

Jednostavno, a šik! Crne farmerke na tregere, krem majica dugih rukava i papuče sa izraženim zlatnim detaljem.

Blog: byfunda.freshnet.com